kucukcivcivim Kızlar, doktorum magnezyuma başlattı. Ondan mı bilmiyorum ama başladığımdan beri ishalim ve ciddi can sıkıyor. Kullanmayı bıraksam mı? Kasıklarımda kemiklerimde ağrı oluyordu, ondan başlattı. Kulanıp böyle sıkıntı yaşayan var mı?
cukulataannesi kucukcivcivim benim ilk kullandığım magnezyum da beni mahfetmişti. Kendimi takip ettim gerçekten tam içiyordum yarım saat sonra motoru bozuyordu aşırı bulantı yapıyordu. Velbon adı. Pahalı takviyeler olduğu için yarım bırakamadım. Bitirene kadar gece saatine çektim. En son NBL osteoformulaya geçtim. O da pahalı ama düzeldi en azından sindirim. Ha 35. Haftadayım tüm ağrılarım geçiyor mu dersen. Dün kendimi fazla yormuşum içmeme rağmen inleye inleye ayağa kalkabildim.
Ceren_01 kucukcivcivim ishal yapıyorsa kullanma doktora gidene kadar çünkü bebeğin suyu azalır diye biliyorum ishal olunca
Diloss_14 kucukcivcivim benide ishal yaptı doktorum kullanma sıvı kaybı istemiyoruz gebelikte dedi günde bir tane Kızılay maden suyu İç dedi
kucukcivcivim cukulataannesi eğer alternatif bir şey deneyince sıkıntı olmuyorsa değişeyim çünkü dayanamıyorum, ishal de sancı yapıyor malum:( dediğinizi eczaneye sorup alayım o halde. Teşekkür ederim 🙏🏻
kucukcivcivim Ceren_01 bir sonraki kontrol 19 gün sonra :( bugün 3. Kez içtim. Yarın da durum aynıysa bu ilacı bırakacağım sanırım. Doktora mesaj atıp en azından ilacı değiştiririm:/
cukulataannesi kucukcivcivim Benim sindirim sistemim çok hassas. Kusmalı kilo vermeli hamilelik geçirdim. Daha fazla mide bulantısı beni artık bunaltmıştı. Özelden takipliyim doktor bunu al dedi. Önce 30luk olanı denedim baktım gidişat iyi. Sonra 90 lık kutuyla devam ediyorum. Gündüz içiyorum Şükür ki sıkıntı yapmıyor.
kucukcivcivim cukulataannesi benim de çok hassas, çoğu şeye de alerjim var :/ yarın doktoruma yazıp sizin dediğiniz ilacı soracağım. Sağolun 💖
kucukcivcivim Diloss_14 sanırım ben de öyle yapacağım. Dün kullanmadım normale döndüm şükür. Gerçekten de magnezyumdanmış :/
Diloss_14 kucukcivcivim ama ağrılarıma iyi gelmişti sırt ağrılarıma şimdi basladı yine eczaneye sorup baska magnezyum almayı düşünüyorum
kucukcivcivim Diloss_14 bana da çok çok iyi geldi ama ishal de tehlikeli. Doktorla konuşmak lazım tekrar :/