temmuzannesi01 Rastgele kim varsa o geliyo. Ben acilden girmiştim ordan yukarı doğum servisine götürdüler sandalye de. sancı odasinda nst de bağlı kaldım bı sure sonra doktor duş al dedi 15 dkka duşta kaldım zaten sonra doğum iyice başladı. hemen aynı odadaki depodan malzemeler çıktı falan anında doğumhane ye çevrildi oda. orda doğum yaptım dikişler falan derken sonra bebeğimle beni hasta bakıcı ve hemşire servise çıkardı. oda geniş ferahti cam kenarında yattım ben. 2 kişilikti yanımda bı bayan vardı ama ertesi gün gitti o , 2 gece yanlız kaldik odada gelmedi kimse. zaten ziyaretçi alımı yoktu bide cam kenarindaydim sıkıntı yaşamadım rahattım. hemşireler falan iyiydi ben poliklinik ten memnun değildim ama doğum dan memnun kaldım hatta , şansıma Fatma hoca nobetciymis çok iyi denk gelmişti. görünce çok sevinmiştim hatta ağlamıştım a hocam istesem sizi denk getiremezdim çok çok iyi oldu falan demiştim. Devamlı kontrol ettiler , sabah asistanla başlayıp doktor geliyodu , öğleden sonra bı asistan geliyodu , akşama doktor geliyodu vajinal muayene ediyorlardı. Hatta çıkarken de doğumdaki doktor gelmişti Fatma hoca değilde diğeri.