Medine_38 Merhaba hanımlar 6 haftalık hamileyim göbeğimin hemen yan sağ kısmında hafif hafif ağrılarım olıyur ilk gebeliğim size normal mi
betuss5 Medine_38 Kasiklarinda agri olmasi normal canim.Ayaklarini sıcak tutmaya çalış .Eger adet zamaninsa o zamanlardada kasiklarda vajinanda agri oluyor bazen
ipekveatlas benim tam orası ağrıdığında gaz sancısı oluyor hepp. cok iyi kendimi biliyorum artık ne zaman göbeğimin kenarı sağ tarafı ağrısa gaz sancısı yada kabızlık cekiyorum
Medine_38 betuss5 kasık ağrılarım biraz hafifledi çok şükür sağ karın boşluğum ağrıyor 21 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşallah teecübesizim🤦♀️
betuss5 Medine_38 bende 25 yasindayim ilk gebeligim ama aynisi ilk aylarda bendede olmustu doktor soylemisti .Ayaklarimin altina sicak su torbasi koyuyordum rahatlatiyordu beni
_Minikbaby26_ Merhaba bende 5 haftalik gebeyim ayni sekilde benimde sag kasigimda agri var benimde ilk gebeligim
Medine_38 _Minikbaby26_ geçen haftalarda bende de vardı doktorum normal dedi ama beni. Şimdi biraz üst kısmı tam kasık değil
_Minikbaby26_ Gozukmedi 6 ocaktan sonrasına ultrason istedi doktor adetimde suan 6 gun gecikti hcgmde 373 dü en son kan verdigimde
Medine_38 _Minikbaby26_ beta en az 2000 bulunca görünüyor diye biliyorum inşallah sağlıklı bir ilerleyiş ile bebeğini görürsün