ZeytinK Sizde benim gibi bebeğinizi sürekli görmek istiyormusunuz ? Görmediğiniz anlarda özlüyor musunuz ? muayene sonrası bi sonraki muayene kadar endişe icinde oluyorum bu ilk aylarda normal mi ?? 🙈
Ilknur911 ZeytinK Çok normal canım ben hatta 1 ay bekelemiyodum arada sağlık ocağına gidip ordada baktiriyodum annelik böyle bişey herhalde
Calasun ZeytinK 😂cihazin fiyatlarini arastirdim cok pahali olmasa eve almayi bile dusundum😁bide hissetmiyoruz kucuk oldugu icin iyimi bisi olmusmudur panik de cok fazla 🐣sabirla hissedicegimiz gunu bekliyorum🙏🏻🐣anneler sabir bebeklere saglik diliyorum🐣
sudamlasi ZeytinK ilk aylarda çok normal hareketleri hissedince endişen tamamen azalcak ama bu sefer bebeğini özliceksin😊
ZeytinK Ilknur911 bunu hic düşünmemiştim sağlık ocağı iyi bi fikir ☺️ Benim gibi endişeleri olan anne adayları varmış sürekli acaba birtek bende mi böyle diye düşünmeye başlamıştım tesekkür ederim 🎀💕
ZeytinK Calasun okadar güldüm ki 2 gün önce bende fiyatları araştırdım 😂😂 amin inşallah saglıcakla kucagımıza alırız iyi bir gebelik diliyorum ❤️