Silacinar 28+5 haftalığım bebeğim 995 gram ve zayıf olduğunu düşünüyorum bu aralarda aksine iştahım aşırı şekilde kapandı birsey yiyemiyorum bebeğe hangi yiyecekler içecekler kilo aldırır yazarmisiniz
SayeMom Silacinar muz günde 2 kere, günde 2 tane yumurta özellikle sarısı, kabak çekirdeği, eski kaşar. Efsane kilo aldırıyor öyle böyle değil 😉
Zeynebinannesi25 Silacinar benim bebeyimde aynıydı hep kilo olarak iki hafta geriden gitti bu son haftalarda aldi hatasıyla uyumlu oldu benim yediğim tek farklı şey deveci armudu diyolar ondan yedim bol bol ben ondan aldığını dusunuyorum
Sevcan_altunkaya Silacinar muz soda kaşar ilaçlarını kullan bide 38 haftadaki 4300 bebisim seninde bebis kilo alir özellikle muzu çok ye
FatihBatur Silacinar tahin yiyin bol bol ben 32. Haftama kadar cokkkk fazla tahin tükettim bebegm hep önden gidiyordu sonra bi iştahım kapandı bıraktım yemeyi bebek kilosu gerilemiş 34 de gittiğim de sadece 120 gram almıştı
Barlas_mom Silacinar ben muz süt peynir kaymak vs çok yiyordum bebek kilo almış alakası var mı bilmiyorum canım 25.haftada 1000 gr dı suyum da fazlaydı erken doğum riski olabilir dedi doktor kilo alması da kötü anlayacağın 🙈🙈 sağlıklı dediyse doktor çok takılma bence kilosuna 🙈
Silacinar Barlas_mom orası öyle tabii sağlık li diyor ama buradakiler benim haftam yakınları hep 1 kiloyu geçmiş ondan insan Bi üzülüyor
Barlas_mom Silacinar sen milletinkine bakma genetik faktörlerde etkiliyor en önemlisi sağlıklı olması bak benimki de önden gidiyor ama risk oluşturuyor buda 🙈 böyle şeylere canını sıkma sağlıklı ilerliyorsa boşver kilosunu
harikaanne Silacinar canım benim şu an yediklerinden bebeğin kilo alması için biraz erken. Tabi sen beslenmene dikkat et ama son haftalarda bebekler daha cok çabuk kilo alır. 35 haftadan sonra mesela yediklerin direk bebeğe gider. Şu an kanından besleniyor