annesinin_beybisi Minigin_annesi0 benim sadece renkli değil beyazlar da öyle kaç tane deterjan degistirdim yine aynı makinem daha 4.5 senelik beko marka ama hiç çıkarmıyor lekeleri resmen sadece öylesine yıkıyor
Minigin_annesi0 annesinin_beybisi benimki daha bir buçuk yıllık Arçelik yeni modellerden ama makinadan mı kaynaklı bilmiyorum
tazeannecik1 Minigin_annesi0 Ben deterjan gözüne çamaşır suyu atıyorum canım, çamaşır için kullanılabilenlerden Ace olan
Minigin_annesi0 Oglusununannesi06 ay ondan kolayı ne var aspirin güzel leke çıkarıyor ama çamaşırlar da denemedim denicem teşekkür ederim
Selin12- Minigin_annesi0 ben renkli çamaşırların da kullanıyorum canım aspirini ama beyanlarda çamaşırsuyunu ve sodayı tercih ediyorum
Oglusununannesi06 Minigin_annesi0 dene canım bende denedim sap sarı lekeleri bembeyaz etti hatta beyaz iç çamaşırlarımada sıkıyorum lekeli bölgeye sık makinana deterjanıni koy 60 derecede çalıştir sonuca bak👍
Fatmaugurdoku Minigin_annesi0 Fazla bekletmeyin lekeli çamaşırlarınızı lekeler fazla kurumadan yıkayın fazla da doldurmayın makinanizi zaten herkes doğru öneride bulunmuş benim çamaşır makinam profile çok güzel yıkıyo çok şükür fazla doldurmuyorum
Minigin_annesi0 Fatmaugurdoku beyazlar bizde çok birikmiyor eşimin beyaz kıyafeti çamaşırı pek yok hep siyah benimde anca birikiyor makina yarıya kadar bile dolmadan çalıştırıyorum
Morprenses Minigin_annesi0 ben domestosla müdahale edip hemen makinaya atıyorum. Bekletme işine güvenmiyorum bi kere beyaz pantolonum pembeye döndü. Sende sorun yok bende çıkaramıyorum yemek lekesini falan. Makinamda iyi deterjanım ariel🤷♀️ Ona rağmen bazen çıkmıyor
Temmuzannesii28 Minigin_annesi0 leke olan yerlere ben asperox sıkıyorum sonra ace koyuyorum makineye her şeyi çıkarıyor deneyebilirsiniz 😊
Temmuzannesii28 Minigin_annesi0 evet geçen eşim arabanın bi yağını dökmüş pantolonuna onu bile çıkardı
Kbrkbrr Lekeli bölgeye bulaşık deterjanı dök pril fairy vs. ne kullanıyorsan. Çocuklu ev bizimki her türlü leke mevcut. Üstüne döküyorum lekenin deterjan kısmınada biraz domestos döküyorum çıkıyor çok şükür 🙏
emelsena Minigin_annesi0 SONETT ORGANİK BEYAZLATICI KOMPLEKS VE LEKE GİDERİCİ yi al bayılcaksın çok teşekkür ediceksin bana 😍 çıkmayan bütün lekelerim çıktı. Önce deneme boyunu aldım. Şimdi 5 kilosunun stoğa girmesini bekliyorummm