Aycha Merhaba, İstanbul’da, hpv konusunda devam ettiğiniz ve memnun kaldığınız doktorlar varsa; isimlerini verebilir misiniz? Ayrıca, kolpaskopi yaptırmak durumunda kaldınız mı? Doktorunuzun tavsiyeleri ne oldu? Teşekkürler.
Arzu-3444 Merhaba Samatya eğitim araştırma hastanesinde hpv nedeniyle ameliyat oldum geçen sene öncelikle siğilleri elektrik ile yaktılar sonrasında kolposkopi oldum patoloji sonucum cın 2 geldiği için leep konizasyon ile rahmimi kısalttılar iç çamaşırını sürekli değiştir enfeksiyona meyilli oluyor çünkü ütüle yüksek ayarda yıka temiz ve kuru tut onun dışında doktor gebelik olmaz bir süre dedi ama ameliyat olduktan 7 ay sonra hamile kaldım çok şaşırtıcı oldu bizim içinde tam olarak rahim iyileşmesini için şu an gebeliğimde rahim ağzı yetmezliği tanısı koyuldu sürekli yatış yapılıyor hastanedede uzun süre yattım ama devlet olarak Samatya eğitim araştırma hastanesinin doktorları bu konuda çok bilgili ve deneyimliler benim doktorum Ahmet Birtan borandı çok anlayışlı ve herleyi çok güzel anlatan bir doktor ve asistanları var
Aycha Arzu-3444 Ayrıntılı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun. Güzel bir hamilelik, kolay bir doğum, sağlıklı, hayırlı evlat dilerim.
Arzu-3444 Aycha ben teşekkür ederim amin inşallah tüm annelerimize sizede çok geçmiş oldun tez zamanda inaşlakh sağlığınıza kavuşursunuz