Gulbaur Mrb arkadaşlar ilk gebeliğim suyumun gelmesiyle erken doğum oldu bebeğim 1 200 gram doğdu ilk bı hafta beslemiyodu ama sonra hersy yolundaydı 55 gün sadece iki kilo olmasını bekledik herhangi bi tedavi süreci geçirmedi iki kilo olmadan veremiyorz dediler. Şimdide 19 haftalık hamileyim eğer erken doğum olursa kilodan dolayı fazla kalmasn dye bebekte kilo yapan şeyler tuketiyorum. Günde bir tane maden suyu kaşar sabah akşam birer muzve bir litre süt. Sizce işe yarar mı bide bı Litre süt zararı varmıdır?
Bernako Gulbaur o kadar süt aynı zamanda kansızlığıda neden olur. Bebek için kilo aldırmak istiyorsanız kaşar muz ceviz pekmez bunları tüketebilirsiniz. Herkeste aynı mıdır bilmem ama bizimkine fayda ediyor bu saydıklarım.
Fatmnrzddd Gulbaur herşeyi kararında tüketin eğer bu konuda destek almak istiyorsanız diyetisyene başvurun gebelik diyeti yapın kan değerlerinize göre beslenme listesi veriyorlar
asel35ece Gulbaur günde bir litre süt iyi mi? Fazla süt tüketimi Kansızlık riskini artırıyor bildiğim kadarıyla. Bunu bi doktora danışın bence. Bebeğe de kaju, yulaf ezmesi, kaşar, muz, yoğurt kilo aldırıyor diye okuyorum bir çok yerde
Ozlem2206 Gulbaur canım malesef sen ne yaparsan yap bebeğin kilo alımına etki edemezsin bir çok doktor dinledim bu konuda bebek rahme düştüğü anda doğacağı kilosu gelişimi genetiği herşeyi belli oluyormuş zaten
Bernako Gulbaur devamlı tüketmeniz ilerleyen zamanlarda belki sorun olur. Çünkü 1 litre sütün içinde yaklaşık 1.25 gram kalsiyum bulunur. Günlük 1 gramdan fazla aldığın kalsiyum birçok kasında krampa sebep olacaktır çünkü tavsiye edilen üst tüketim miktarıdır.
seri4270 Gulbaur bence herşeyin çoğu zarar 1 litre süt çok fazla 2 bardak ikin aç karnına ve gece yatarken etkili oluyor meyve de çok tüketin kilo aldırıyor
eeebruuu Gulbaur muz kaşar ceviz çiğ badem çiğ fındık maden suyu kefir süt 2 muz yoğurt ayran benim günlük tükettiklerim canım ve faydası oluyor açıkçası
Aysegul9371 Gulbaur kasar yeşil mercimek maden suyu yumurta et balık tavuk sebze meyve sütte için tabi ama iki bardak için mesela bir litre çok günlük. Muz süt bal badem ceviz blender yapıp için