Gizem250819 Ayse_2040 benimde öyle oldu doktorum fitil verdi 7 tane var içinde 7 günde bitirdi diyebilirim çok iyiymiş sizde doktordan isteyin bence
Funday35 SekerAnne sizde yanma veya kaşıntı var mı acaba ? Bende 1 kere oldu lor gibi akıntı bidaha olmadı
SekerAnne Funday35 yanma oluyor fitil ve krem iyi gelmişti canım bana şimdi akıntım devam ediyor yanma da bazen oluyor
Liiiiii 28 haftalığız bizimde var tuvaletten cıkmamı bekler gibi hemen fışıt diye akıyor 😅😅 doktor idrar testi istedi temiz coktı bol su tüket yanma olursa ilaç veririz dedi
SekerAnne Ayse_2040 valla canım bende de vardı benim akıntım hep olur hamile olmadan da öyle o yüzden külot çokluğu var bende😂 Çok su içerek halletmeye çalışıyorum, mantar bebeğe zararlı değilmiş de idrar enfeksiyonu zararlı
Ayse_2040 SekerAnne bende camasır suyuyla yıkıyorum sonra makinede yıkayıp kurutup pyle giyiyorum onceden bide utu yapıyordum
SekerAnne Ayse_2040 aslında ütüye başlasam ben de iyi olacak ben çok yıkıyordum bölgemi o da florasını bozuyormuş şimdi bırakmaya çalışıyorum biraz