Simge34 Kizlar daha kac haftalik hamileyim belli degil kese felan gozukmedi uktrasonda ama cok usuyorum ozellikle ayaklarim hc isinmiyor cok usuyorrr bole sıtma tutuyor resmen sizlerdede oluyormu
Azrosum Simge34 Bende sıtma tutuyor gibi üşüyordum o zaman hamile olduğumu da bilmiyordum enfeksiyon var zannetmistim bebek varmis😅
Ceylankaya35 Simge34 ayyyy evet bende yaşadım o durumu çok üşüyorum 6 hastalıkta başladı şimdi 9 haftaliktaym üşüme devam ediyor özellikle ayaklarım gidip kalınbot ev tarzı aldım ayaklarım sıcacık…..
Dyg12 Benimde öyleydi 6. Haftamdayim yeni yeni geçti , ayaklarım isinmiyordu. Sonrada çok terleyeceksin diyorlar ya bakalım:)
Simge34 Burcu0707 ay ne zormus ya birde benim daha hc bisi belli dgl kesem felan belli degil sizlere bjrsey sormak isdiyorum yardimci okursanz sevinirim benim ilk degerim 18.79 du pazartesiydi persembe gunu bakdrdim 102.93 cikdi simdi pazartesi kan vericemm ama degerimin tahmini ne cikmasi gerekiyor dokdor beni haftaya carsamba cagirdi cunki
Simge34 Azrosum malsefki birde icim icimi yiyor persembe kanim 102.93 du pazartesi kan vericem kac ciksr guzel arttimi ettimi derken biraz fazla dusunup kasiyorum galiba kendimi
Azrosum Simge34 Hayırlısı ile öğrenirsin insallah sonucu canım 2 gu icinde en az 4 kati gibi bir oranda artmasi gerek demislerdi bana
funnymummy Bende aynıyım ısınamıyorum 6 haftalık henüz keşke hamileliğin son zamanları böyle kış ayına denk gelseydi diyorum son haftalar sıcaklıyorlar genelde
misslaviniaa Simge34 selam canim ben hamileyim diyilim belli diyil adete 3gun var donuyorum resmen ayaklarm buz gibi
Serapcemre Simge34 ya ılk hamılelıgımde olmadı bunda sirekli üşüme geliyor sıtma tutuo gibi oluo 🤦♀️Neden oluo anlamıom