YusufEnes canım rüptür riski ile, 2. Sezeryan riski neredeyse aynı:) herşeyde risk var. 2ssvd yapan var ben niye yapayym diye düşünmek lazım. Nehir hanım aşırı yoğun fakat ssvd de başka hiçkimseye güvenemem. Bu yüzden muayenenin kısa sürmesi umrumda değil. Beni doğumdaki tavrı ilgilendirir. Ssvd yapan çok fazla insanla görüştüm hepsi nehir hanıma duacı. Ebemin de onunla sürekli irtibatta olması işime geliyor. Ben zaten normalde de panik biri değilm. Yani her problemde doktoru arayym diye düşünen biri zaten ssvd ye hiç girişmesin. Ben suda ssvd istiyorum ameliyat olmak istemiyorum. Benim çevremdekiler neler neler dedi. Kulağını tıkayıp kendini motive etmen gerek. En son eşime dedim sen git sezeryan ol, ben bunu deneyeceğim. Yanımda değilsen karşımda olmana da izin vermiyorum. Sustu oturdu o günden beri:) karar verme özgürlüğü yalnızca sana ait olmalı. Maliyet açısında doğum 6.500. Ebe fiyatını yazmam uygun olmaz. Bütçeni aşmıyosa dene bence. Bende eğitim almadım yürüyorum, kendimce bişiler yapıyorum:)