pimpiriklii Giyim için hangi markaları tercih ediyorsunuz kızlar. Ben bir türlü istediğim gibi ürünleri olan bir marka bulamadım en son chakra ve kitikate biraz yakın geldi. Var mı favori markalarınız? 🤔🤔
UmutsuzPolyanna pimpiriklii bebiş giyimi diyorsan ben oğlum için (4.5) yaş LCW tercih ediyorum çünkü çok sık yıkandığı için çabuk yıpranıyor eskiyince üzülmüyorum pahalı tercih etmiyorum hemde çocuk erkek giyim tarzı çok hoşuma gidiyor bebekken de MiniWorld vardı onun tarzı hoşuma gider onu kullanırdım yine yazlıkları lcw alırdım şimdi kızımda henüz geniş bi alışverişim olmadı defactodan bi kaç takım aldım ama o kadar paraya çok zayıf kaldı kumaşları bizim burada bi mağazada yine miniworld gördüm hala aynı tarzdalar ondan alırım 😇
kivirciginannesi pimpiriklii bebek için soruyorsanız h&m den iyisini görmedim. Kalıpları büyük. Belki 100 kere yıkadım ne renk attı ne yapısı bozuldu. Bu gebeliğimde h&m tercih ettim çoğunu. Uygulamasını indirin bazen indirimler oluyor. Ne gelirse kapın:) mesela geçen gün kızıma zıbın seti aldım alt üst. 149 dan 69 a düşmüştü. 1 günde geldi giydirdim bile
asel35ece pimpiriklii ben ilk kızıma koton lcw e bebek ve h&m tercih etmiştim kalite olarakta tarz olarakta hoşuma gidiyo. Şimdi hepsini ikinci kızıma kullancam nasipse
Serapcemre pimpiriklii lcw den alıyorm dışarı kıyafetlerini ve mont ayakkabı botvs cıtcıtlı atlet civil ve e bebek yelek vekapüşonlu çeketleri de lcwden ama ev ıcı pijama takımlarını ınstgramdan alıyorm:)
esmer3 UmutsuzPolyanna cigit te çok güzel takımlar var bakıyorum lcw den uygun ve çok daha kaliteli lcw defacto eskisi gibi fiyatına göre kaliteli gelmiyor bana artık yaaa gereksiz pahalı 😂
UmutsuzPolyanna esmer3 bende cigitte yakaları bağırları çok açık geliyor gözüme ondan almayım diyordum sence nasıl ben böyle boynu kulağı toplu seviyorum 😅
pimpiriklii esmer3 kivirciginannesi internet alışverişini çok seviyorum illa dokunmam almam lazım mağazaya bakarım hm kendim içinde tercih ettiğim bir marka
esmer3 UmutsuzPolyanna daha giydiremedim bebek birey doğmadığı için ama içleri polar polar çok hoşuma gidiyo müslin takımları değil de pamukluları çok güzel😂
Aag06 Hm cok guzel zara cok guzel disarda giyeceklerini oralardan aliyorum evde goydiklerini ebebkten aldim hep
pimpiriklii asel35ece teşekkür ederim hm çoğu kişi tavsiye etti oraya bir bakmalıyım diye düşünmedim değil
Aag06 pimpiriklii olabilir ama babymall de iyi evde giydirmek icin ya cunku gunde 4 5 kere ust degistirdigimiz icin modele pek bakmiyorum ustunde cok durmuyor kusuyor isiyor kaka bulasiyir derken 😂