Esradrmz Merhaba güzel anneler benim derdim de kaşıntılarım karnımın çatlakları Türkiye haritası gibi o kadar kötü oldu ki bacaklarım belim bile!! Ve son zamanlarda çok ciddi kaşınmaya başladı ne yapsam bilmiyorum lütfen bi çözümü olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Mrvnrtprak Esradrmz kaşıntının çatlaklardan olduğuna emin ol bence karaciğer enzim testi yaptır muhakkak gerçekten ciddi bişy olmasın.
Umranoguzyazar Kolonya kaşıntıya iyi geliyo diye duydum İnşallah iyi gelir ama dhada kaşıma dikkat et kaşıdıkça çatlar kolonya rahatlatırmış
Oslem077 Benimde kaşınıyor ama kaşımıyorum kıyafetin üstünden ovalıyorum geçiyor hemen nemli tut göbeğini canım
Esradrmz Oslem077 kıyafetin üzerinden ovalıyorum ama beni yırt dercesine kaşınıyor sağ Salim bi kucağımıza alsaydık 😰🙏🏻 Hepsi geçecek aslında..
Oslem077 Esradrmz Benim o kadar şiddetli değil yırtarcasına kaşımak 🙄 Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da çatlak önemi yok 🙏 Sağlıkla kucağına al canım 🌈
Mrvnrtprak Esradrmz rica ederim canım ama bazen kaşıntı deyip geçmemek lazım hele ki şu dönemde bu kadar sıkıntılı gebelikler yaşanıyorken. Tedbir bizden taktir Allahtan ☺️ Bebeğin hayırlı sağlıklı olsun kucağına sağlıkla al inşallah 🙏🏻
Esradrmz Oslem077 öyle tabiki görüntü kaynaklı değil sadece can acıtıcı biraz :) amin insallah hepimiz alalım bebisleeimizi ❤️🙏🏻