Asyaburcin Arkadaşlar bursa osmangazi aritmide aralık ayında doğum yapan varm i sezeryan doğum. Acaba kovid testi yaptılar mi yani mecburi istiyolar mi
eminnee Asyaburcin Ben yarin sezeryana giricem orada test istediler ben dün akşam çekirge devlette yaptırdım testi ekstra ücret vermek istemedim doğum paketinin içinde değilmiş test fiyatı
Asyaburcin eminnee sağlıkla bebeğinizi alın kucağınıza ınslalah. Sadece sizin için mi istediler yoksa yanınızda kalıcak refakatçi içinde istediler miii
yrnurer eminnee Merhaba canim doktorun kim bide ücretler ne kadar bende o hastaneye gidiyorum da daha doğum ücretlerini soramadım
Cemre15 yrnurer bende Osmangazi aritmi hastanesine gidiyorum bugün arayıp sorduk normal ve zorunlu sezeryan 4500 isteğe bağlı sezeryan 5500 dediler zamlı fiyatı
eminnee yrnurer Canım 15 ocağa kadar doğum yapanlar zamsiz fiyattan yararlanacak dendi o yüzden yeni ücretleri bilmiyorum ben özlem canıtez e gidiyorum muayene ücreti 210tl
yrnurer Cemre15 Aslinda diğer hastanelere göre bu fiyatlar gerçekten uygun. Arkadaşım medicabile gidiyor muane ücreti 400du simdi daha zamlanmistir. Benim doğum şubat sonu mart başına geliyor inşallah tekrar zamlanmaz 😄