Seferii Yarından sonra yatışim yapılacak 41+1 ile . Hiç açılma vs yok . Sezeryan ve suni sancı arasında kaldım . Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi hangisini tavsiye edersiniz . Suni alıp sezeryana dönme riski korkutuyor gözümü. Uykularım kaçtı nasıl olcak diye . Doktorum bana bırakıyor karari
2bebe1gebe Seferii ilk dogumda 1.5 cm acilma ile yatisim yapildi suni sanci verildi sancum yoktu 8 saat boyunca sadece 2 cm oldu acilmam sonuc husran sezeryana alindim o kadar agriyi bosa cektim
mavi_kus Seferii 40+1 de gittim sancım vardı 4 dk ya bir 1 cm açıklık vardı normal olacaktı doğum hep öyle istedim 7 saat suni sancı sonunda açıklık 3 cm anca oldu ve artık dayanılmaz bi hal aldı ben kendim sezaryen istedim
hepoyleolurzaten Seferii 39+4te kontrolüm oldu, sıfır açılma, nst de sıfır sancı olduğu ve hiç belirtim olmadığı için 40+0 da kendi isteğimle sezaryen oldum ben
iremss Seferii 39+6 da sezaryen oldım açılma, ağrı sancı, rahimde yumuşama bile yoktu, bu koşullarda sunş sancıyı göze alamadm bn
Seferii mavi_kus yani normal olsun diye zorlamamak gerekiyor demek bazen . Bir de sıfır açıklıkla daha zor olcak
Maaaile 40+3 iken hic acilma sanci vs yoktu. Sifirdan suni almak istemedim sezaryen oldum. Iyiki olmuşum dedim cok rahat geçti benim.
Ocakmam Ne kadar içimi okuyan bir post 😅 Ben de pazartesi 40 olucam doktor 41 de suni ile başlatmak istiyor. Ama ben suniden çok korkuyorum. Hızlı bir açılma olmazsa pişman olmak istemiyorum. Sezeryan mı olsam diye düşünüyorum hep 🤔
Seferii Ocakmam bende hala karar veremedim ama tecrübeli arkadaşlarımıza göre sezeryan daha mantıklı gelmeye başladı . Tabiki normal doğum daha iyidir ama zorlamak da sıkıntı olcak gibi gözüküyor
mavi_kus Seferii suni sancıyı çektiğimle kaldım.. ben istemesemde bi süre sonra bence doktor diyecekti çünkü bebeğimin kalp atışı ve hareketi azalmaya başlamıştı. Zorlamamak lazım 💁🏼♀️ Korkutmak istemem bi arkadaşım 2 gün suni almış açıklık ilerlemeyince alttan kesisi derin olmuş yani iç dikişi fazla olmuş ölsem normal doğurmam diyor şuan