Merve2234 Nisandan sonra doktora gittiniz mi bi agrım falan yok. Ne zaman süre sonra doğumunuz oldu ??
hunilimom Merve2234 benim nisandan yarım saat sonra suyum geldi öyle gitmiştim ama nisan geldikten sonra hemen de olabilir sancıları takip etmek gerekiyor
FatmaTemiz Merve2234 nişanım kahverengi bir şekilde geldi dün sabah hala da gelmeye devam ediyor doktorum bebeğin hareketlerini takip et sancılarının gelmesini bekle dedi bide kırmızı renkte fazla olursa gel dedi
Merve2234 FatmaTemiz benimde tuvaletten sonra geliyor canım sildikçe senin de öyle mi çok degil ama. Bide mukuslu bi şekilde bulanık geldi bi şey
Merialp Merve2234 ilk oglumda nisan geldikten iki gün sonra sancilanmistim, ikincide hemen sancilandim
Tugba006 Merve2234 benm bugün nişanım geldi hastaneye gittim 1 cm açılma hafif sancı var diye eve yolladılar düzenli sancı yada suyun olursa gel dediler
Tugba006 Merve2234 regl gbi ağrım vardı sabah koyu lekelenme oldu az bişi şimdide sümüksü kanlı geliyo çok az . Alttan muayne oldum bir cm açılma varmış bakalım nolcak
FatmaTemiz Merve2234 Tugba006 N’aptınız kızlar gelen giden var mı biz bekliyoruz hala tedirgin oluyorum artık doktora gittiniz mi ??