Ebrulikiz Arkadaşlar ben bilmeden iki kez kelle paça yedim dokundu mu bilmem çok rahatsizlandim yasak yemekler arasında bu var miydi? BİR sey olur diye korkuyorum
Espbulut Ebrulikiz özellikle suyunun kemik gelişimi için çok iyi olduğunu söyler babam hep ama ben ağzıma süremem asla ne güzel yemişsiniz siz 🌸
Ilkgozagrimiz Ebrulikiz sanmam size dokunmasinin sebebi agir ve yagli olmasidor yoksa cok saglik gelisim acisindan
Burhandilek Ebrulikizsize dokunmuş olabilir ☺ inanin normalde aklımın ucuna gelmez şu çorba aksama corbaciya gidecem nasıl canım çekti 😟
Gubse82 Ebrulikiz canım doğuda bebek gelişsin diye kelle paça yerler hemde kahvaltıda eskiler de öyle beslenirmiş bende 3 kez gittim içtim bebeğim 35+5 şuanda bir.sorun da yok şükür korkma
Deletedmom342 Bende içiyorum ama güvendiğimiz her zaman gittiğimiz bi yer var ordan çok seviyorum ama etten tiksindiğim için sadece suyunu içiyorum. Yarın randevum var bende sorucam doktora bakalım 🙈
despina234 Faydalı mı zararlı mı bilmiyorum ama ben de bilmeden bir kere ciğer yedim,mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı. Bir daha yemem.Belki kelle paça gibi sakatatlar zararlıdır bize.
muhteriz Sakatat yemeyin diyenler var ama ben daha yeni tavuk ciğeri aldım canım çok cekti valla yiyeceğim bir şey olacağını da sanmıyorum evhama gerek yok
MbsN muhteriz Ben 3 4 kez yedim bilmiyordum yenmemesi gerektigini cok sukur bir sey olmadi soganli kavurunca yemede yaninda yat😅 Miss miss
Ilkgozagrimiz Bende coger yiyorum kokorec yersen sakincali olabilri oda bi sakatat ama biraz zarrli olma ohtimali yuksek iskembede oyle benm kan degerim dusuk coger ve et yememi onerdi doktor
Marisol Ilkgozagrimiz her türlü sakatat önerilmiyor. Çok canın isterse bildiğin bir yerde ve iyi pişirtin diyolar. Bazı doktorlarsa ciğer vs öneriyorlar. Ben hiç yemedim hamileliğimden sonrasını bekliyorum özellikle Midye için 🤗