zeyolin Fadimeaaydin incir kürünü yaptığım ay kistim olduğunu öğrendim sanırım siz kür yapmadınız direkt inciri yediniz öyle mi ?
Fadimeaaydin zeyolin benim yumurta gelismiyodu progesteron hormonum düşüktü 0 'in altındaydı 1 ay yedim incir sonra tekrar bakti doktor değer 6 ya çıkmıştı o zaman hamile kaldım zaten
zeyolin Babymam çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım❤ iki farklı programdan takip ediyorum denk getiremedim bir türlü🤦🏻♀️
Babymam zeyolin anladım canım ben kotekxin vardı ondan takıp ediyordum düzensizlik varmı yokmu diye tam günü gününe girdiğin zaman güzel sonuçlar alıyorsun ben memnun kalmıştım🤗
zeyolin tubatayfun bir değil bir çok doktora göründüm dediğim gibi tetkiklerin de hepsi değil ama çoğu yapıldı bir sene dolmadığı için tedaviye başlamak istemiyor doktorlar
zeyolin BesteCanerKutluzolu kafaya takmamak için uğraşıyorum ben de bakalım insallsh kafamdan atabilirimm
zeyolin HlyaHabibezkaya şişlideki amerikn hastanesi mi gebze tuzladaki john hopkins amerikan hastanesi mi ?
mom44 Stres yapmamalısın düşündükçe olmaz dua et gerisi hayırlısı elinden geleni yapmışsın kafana taktıgın müddetçe olmaz yunurtlama dönemini takip etmelisin bu çok önemli hamilr kalmaz için ayda sadece 2 ila 4 gün arasında değişir tüm bunlara ragmen olmazsa hsg filmi çektir daha sora tüpler tıkalıysa zaten açılıyor ondan 2 ay sorada olur inşAllah
zeyolin mom44 hsg için biraz daha beklemeyi düşünüyorum evet en önemlisi stresi bırakmak inşallah bırakabilirim
zeyolin Fadimeaaydin pkosdan dolayı yumurtalıklarda tembellik yaptığı için yumurtalarım geç gelişiyormuş
Ceydazgl zeyolin canim benim bir arkadasim boyleydi sonradan farkettiler tupleri tikaliis simdi tup bebek tedavisi oluyor, sende oyle bisey yoksa bile gidip asilama yaptir,catlaa igneleri filan varmis doktaorunla konus bakalim, enazindan stres olmazsin
Yasdem zeyolin Allah tez zamanda bir evlat nasip eder inşallah ama ben sabret ve işini ferah tut derim 2 yılı geçti evliliğim 1 sene korundum ve 1 sene sonunda korunmamaya başladık doktora gittim her ay kendimi üzdüm sadece yumurtalıklarımda iyi huylu kist vardı adetlerim evlendikten sonra ancak düzene girdi ovulasyon günleri falan hep takip ettim ama nafile en son tüplerime bakmak için rahim röntgeni çektirecektim acılı diye ilk önce ağladım gitmek istemedim sonra gebelik oranının sonrasında yükseldiğini duydum en ufak tıka ıklık varsa berilen ilacın baskısıyla açılıyormuş. Temmuzda röntgeni çektirdim doğum günümde bebeğim tutunmuş 🤗 ve adetim biteli daha yeni bir hafta olmuştu ovulasyon günümde değildim. Sabret ama mutlaka tüm kontrollerini yaptır. Tez zamanda yüzün güler inşallah
zeyolin Yasdem rahim filmi çekilmek için cesaret geldi şuan acaba çektirsem mi bir dakikalık bir işlem sonuçta ve zararı yok yararı olacak her türlü bana sanırımm