Seymaben Kizlar sezeryan dogum yapmis minnoslarim genel anesteziylemi oldunuz yoksa spinal ilemi daha 25 haftaligim ama planli serzaryen dogum yapmak istiyorum allah izin verirse ozele gidiyorum anestezi secenegini sunuyorlarmi genel veya spinal olarak yoksa direk spinalmi yapiyorlar🥰spinal olanlar yapilan igne cok can yakiyormu onuda soylerseniz cok iyi olur😊😊
Elifgoktug1 Seymaben ben genel oldum 2018 de tavsiye etmem 😔 bende spinal istiyorum şimdi aksilik olmazsa çünkü genel olunca ağrıyla uyanmak çok berbat oluyor🤦♀️
UmutsuzPolyanna Seymaben tab2 spinal bebişim ben görmeden çıkarsa üzülürüm 🤣🤣 ilkinde eşim de gelmişti videolar fotolar çekmiştik umarım bu sefer de öyle yapabiliriz ya 😅
Senayyalcin Seymaben İsteğe bağlı spinal oldum memnunum siz nasıl isterseniz öyle yapıyorlar ve iğne acıtmıyor
Seymaben Elifgoktug1 Ay evet genel anestezi ameliyat esnasinda guzel olur ama o agriyla uyanmak kotudur diye düşünüyorum o yuzden bende pek istemiyorum 🤔
Elifgoktug1 Seymaben maalesef yani aşırı olumsuz oldu benim genel anestezi tecrübem. Hatta sezaryen bile istemiyordum ama sağlık sebebiyle normal doğum yapma dedi doktorum aklımda ssvd yapmak vardı nasip olmayacak ne yazikki bende spinale yöneldim hayırlısıyla sağ salim kavuşalım insallah🌸🙏
Seymaben UmutsuzPolyanna Kiz asil bebis seni gormezse üzülür😅😅😅 yapılan iğne nasil bi his🙊cok acitiyormu
UmutsuzPolyanna Seymaben ben kendimi çok kastığım halde normal kan almadaki kadar hissettim ilk uyuşmaya başlayınca çok korkmuştum bacağımı hissetmiyorum diye anestezi doktoru da gülmüştü Allah Allah nasıl olur diye djjdd tabi yaş 18 olunca çok tecrübesizdim ay o zaman böyle uygulama filan yoktu djdj🤣🤣🤣
Seymaben Ecekoraymom1722 ay benim daha cok var en azindan bu dusunceye kendimi alistirayim diye ugrasiyorum🥰korku degilde anestezi kismindan pek emin olamiyorum ama genel anesteziye gore spinal faha cok tercih ediliyor arastirdigima gore🥰
hepoyleolurzaten Seymaben Kombine yapıldı bende, yani epidural+spinal anestezi ile sezaryen oldum. Çok rahat geçti. Spinalinde, epiduralin de iğnesi sinek ısırığı gibi bir his yarattı sadece. Damar yolu açılırken daha çok canı yanıyor insanın o kadar diyeyim 🤗
Ecekoraymom1722 Seymaben benim ilk doğumum acıl olduğu için genel verdiler sipinal de daha sonrasında bel ağrısı olabiliyor diyorlar birde doktorun hareketlerüni hissediyorsun diyorlar korkuyorum açıkası genel olarak düşünüyorum anestezi doktoruyla görüşünce fikrim değişir mi bilmiyorum devlette doğum yapıcam ben daha var zamanınız şimdi düşünmeyin bunları erkenden korku başlar ben daha yeni araştırmaya başladım 😅
yyagmurrsenn Seymaben seçenek sunuyorlar spinal oldum iyi ki de spinal olmuşum. Normal iğne vurulma acısı kadar acıyor bir değişiklik yok :)
ikicocukmeselesi Seymaben ben spinal oldum iyikide öyle olmuş iğne hiç ama hiç acıtmıyor sivrisinek ısırığı desem yeridir uyuşukluk geçmeye başlayınca biraz ağrım olmuştu oda abartılı bi ağrı değildi hemen hemşirelerden rica ettim iğne yaptılar oda hemen geçti şükür 🙏🏼
Ecekoraymom1722 ikicocukmeselesi ameliyat esnasında hissettiniz mi doktorun ellerini falan ben çok korkuyorum tansiyonum falan düşer tekrar komple baymak zorunda kalırlar diye
ikicocukmeselesi Ecekoraymom1722 canım öyle sadece baskı tarzında birşey hissediyorsun ama o an zaten oradakilerle konuştuğun için çok dokunmalara odaklanmıyorsun, benim doktorum hazırmısın başlıyorum dedi hayır dedim o zaman 10dan geriye doğru say dedi daha 10 9 dedim oğluşumu gösterdi 😄😄 adam beni kesmiş biçmiş ruhum bile duymadı inan🤣