eeebruuu ikizlerin_annesi__ canım ben 37 haftalık hamileyim bu zamana kadar hiç yemedim ama 36.haftadan bu yana yiyorum günde 2 dilim felan vitaminini alsın diye
Tugcevemercimek ikizlerin_annesi__ ilk 3 ayda iseniz çok tavsiye etmiyorlar rahim kaslarını yumuşattıgı için sonrasında ise doktorum bir ince dilim şeklinde abartmadan yiyebilirsin demişti
serpilctn ikizlerin_annesi__ bnde bi ara öyle yedim benim de eşim çok sever almış getirmiş 4,5 dilim yedim sonra googledan baktım pişman oldum.😀
ikizlerin_annesi__ eeebruuu bende 23. Haftadayım öyle canımda istemedi ama eşim almıştı hani boşada gitmesin dedim 🙈 o zman abartmadan 1 dilim alayım 🙈
ikizlerin_annesi__ Tugcevemercimek ayyyy bilmiyordum bunu ama 23 . Haftadayım az biraz yesem zararı olmaz bence
Minigin_annesi0 22 haftalık hamileyim bir ay önce falan bir seferliğine doyana kadar yedim bişey olmadı çok şükür
serpilctn ikizlerin_annesi__ zararlı diyor ne bilim işte erken kasilmalara falan yol aciyormus ama dozunu fazla kacirmayacaksin herseyde öyle bi iki dilimden bisi olmaz bnce