Ceynur18 Esenler,Bayrampaşa,Bağcılar çevresi hastane ve doktor önerisi arıyorum. Bağcılar medipolde muayne oluyorum ama memnun olmadığım konular var önerebildiğiniz doktor ismi varsa yardımcı olurmusunuz??
Nurdrmz_24 Ceynur18 gaziosmanpaşa yasemin tontuş bayrampaşaya 5 dakika mesafede canım Medikalprk hastanesi
Hzlkaya Ceynur18 medicine hospital Sibel barut kendisi yardımcı doçent kızımda da onda doğum yaptım şimdi oğlumda da ona gidiyorum hastaneden ayrı memnunum doktordan ayrı şiddetle tavsiye ederim 👍
Beyzamutluu Ceynur18 merhaba memnun kalmadığınız konular nelerdir? Ben de Medipol mega Bağcılar gidiyorum. Olumsuz bir şey varsa bileyim
aysealtuntas Ceynur18 Gaziosmanpaşa da Burak Özköse çok iyi bi doktor kesinlikle tavsiye ederim çokta memnun kalacaksınız
ozlem-t Bayrampaşa Kolan Aytan Hanım’a gidiyorum. Başka öneriler varsa ben de bu başlığın altında bekliyorum :)
lunam zeynepalmila ben de aynı doktora gidiyorum, hatta 26.haftadan sonra başladım gitmeye. Gerçekten iyi bir doktor, hem deneyim hem iletişim açısından.
Ceynur18 Beyzamutluu Aslında hastaneye bağlamamak lazım verilmemesi gereken bir ilaç verildi bende bunu araştırınca farkettim daha sonra kötü olduğum bir gün gecesinde tekrar oraya gittim o ilacı sorduğumda onun yerine başka verildi daha makul bi ilaç yani ben Medipolde başka doktor öneriside alabilirim.
HandanFeyz Canım bende Esenler Medipol Nur cansu yilmaz baldan ' a gidiyorum. Çok memnunum ilgili ve detaylı bilgi veriyor .
Beyzamutluu Ceynur18 anladım .. hangi doktordu yanlış ilaç veren bir de hangi ilacı verdi ki,? Ben Dilek hanıma gidiyorum
Cks Ceynur18 Koç Üniversitesi hastanesine gidiyorum ben. Çok çok memnunum, her doktora gidebilirsiniz oradaki.
designermom Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi Mehmet Serdar kütük Prof ve perinatolog kendisi.Gittiğinde memnun kalmaman gerçekten imkansız kibar naif anlayışlı rahatça soru sorabileceğin biri zaten instagramdan yorumlarına bak insanlar bayılıyor ona.Benim eşimi ultrason esnasında kendi aldı içeri cinsiyeti sormadan hemen söyledi yanı nasıl diyim o kadar iyi bi doktor Kİ asistanlarına bile enerjisi yansımış gözüm kapalı gidiyorum Ona muayene ücreti 250₺