kuzucugunannesiii 27+0 haftalığım. Midem öyle bir yanıyor ki anlatamam. Gaviscon kullanıyorum. Benim durumumda olan var mi ? Benim Cocuk çok kıllı olacak sanırım 🤣
seymavardik kuzucugunannesiii bende bir kaç gün önce doktoruma sordum tabiki bebek saclaniyor gibi şeyler yok dedi 😂 yemek borusu mide girişi orda yumuşama oluyormuş Rennie diye bir ilaç söyledi onu kullanıcam
Selin12- kuzucugunannesiii bende aynı durumdayım gaviscon kullanıyorum birde cennet hurması yiyorum ve yoğurt yiyorum
Bilecik11 kuzucugunannesiii ben 2 haftadır resmen oturarak uyuyorum 25+6 şuan. Baş ucumda bir rennie var. İnşallah geçer ama genelde bebek büyüdükçe mideye baskı arttığı için yanma da artar sanırım
Miray8 kuzucugunannesiii çikolata yeme sakın mahvediyor o birde muzla sütü beraber ye mideyi çok yumuşaktıyor baya iyi geliyor
kuzucugunannesiii seymavardik Gaviscon kullanıyorum ben çok iyi geliyor ama hep çantamda değil sonuçta . Bundan sonra hep yanımda taşıyacağım. Boğazda bir şey takılma hissi bile yapıyor. Boğazım yanıyor resmen ek olarak
ayseegell kuzucugunannesiii Bu gece 40 Haftalık olucak miğde yanmasından yemek yiyememekten 1 haftada 3 kilo verdim çok kötü bi durum 😔