EbrarsununAnnesii Kızlar 5+6 haftalık hamileyim cok midem bulanıyo ve cok yorgunum hiç bişey yapamıyorum nasıl geçer mide bulantısı vede sizin ne kadar sürdü?
Imasleeper EbrarsununAnnesii 23. Haftadayım ama maalesef devam ediyor, doktoruna söyle canım prilam yazsın. Gece 2 tane sabah 1 tane ile başlayıp düzenli saatlerde kullanarak mide bulantını yüksek düzeyde hafifletirsin. İlaç hamilelere özel korkma :)
Saadetgul EbrarsununAnnesii prilamı dene canım eğer kesmezse onzdy var onu devlet karşılamıyor ama bulantıyı kesiyor benim8. Hafta başlayıp 20. Haftaya kadar sürmüştü
Goz-deeee EbrarsununAnnesii Bende 8 haftalık hamileyim 5-6 arası ölecem sandım ama 7.haftanın başında kesildi çok şükür🙏ara ara gene oluyor ama eskisi gibi değil asla
EbrarsununAnnesii Imasleeper benım 16 cı haftalara dogru geciyodu ama cok erken basladı 7 haftalarda falan baslıyodu mide bulantısı insanı mahvediyo ya saolasın canım ben doktoruma yazdırayım bu ılactan
Saadetgul Imasleeper benim bulantım da çok şiddetliydi prilamda etki etmedi bende onzdy kullanmıştım bir tek o kesiyordu 🙇🏻♀️
Imasleeper EbrarsununAnnesii ne demek ♥️ İnşallah bir an önce geçer benim 9 ay benimle olacakmış gibi duruyor 😣
Imasleeper Saadetgul prilam bende de etki etmedi en başta ama ben düzensiz kullanıyodum ilacı düzenli kullanıp dozu arttırınca Allaha şükür bişeyim kalmadı ilaca alıştım şükürler olsun yoksa o azap başa belaydı 🥴
EbrarsununAnnesii Imasleeper darısı başıma canım mide bulantısı cok kötü bide ilgilenmem gereken kızım var 4 yasında
Defne000 Bende sabah kusma bütün gün miğde bulantısı cekiyorum su bile içemiyorum prilam dediginiz hap herhangi bir zararı olmaz dimi kızlar