moom222 anneyimmm42 88 ikinci 168 şuan yedi haftaligiz kalp atışı kesesi yolk kesesi Perşembe günü gördük 😊
Ayyysss dilaraulusoy benimde öyle oldu canım size doktor bişey söyledi mi yani 2. Tutmaması neden oluyor yani bir sebebi var mı ?
Esma46800 Ayyysss doktorumuzda öyle söyledi tek yumurta ikizi olabilir değerin çok yüksek dedi ama tek gebelik çok şükür tutundu ya inşallah doğduğu günüde görürüz rabbim herkesin kucağını doldursun
dilaraulusoy Ayyysss valla canım ben çok uğraştım bu bebek için 2. Denemem di hiç sormadım bile. Taktir Allah’ın bence o zamanlar bir tane nasibimizde varmış dedim ben. Sağlıksız olucak olabilirdi. Ya da rahim dar gelmiş olabilir.
Ayyysss dilaraulusoy anladım canım tabi ki öyle Allah birini de nasip etsin sağlıkla 🙏🏻 Sadece merak ettim benim de 2 embriyo oldu doktor bir açıklama yapmadı sebebini merak ettim neye göre tutuyor yada tutmuyor diye o yüzden sordum. Rabbim bebeğimizi bize bağışlasın
Nazmiye42 9.gunu 74 12.gunu 218 15.gunu 650 22.gunu 7950 değerim daha kese ve bebek için kontrol gitmedim 6+0 hamileyim Perşembe günü kontrole gidecem
dilaraulusoy Ayyysss bazen sebebi olmuyor canım ondan dememiştir doktorun. Kucağına almayı nasip etsin canım kolaylıkla.
Yesim anneyimmm42 valla kontrole gittim kese zor göründü kuzum kan tahlilleri falan harika çıktı korkulacak bir şey yok geç döllenme dedi salı günü gidicem inşallah bakalım