Mikmikbuk buket-aykntt Ümraniye santralde erbil çakar, 380 lira nakit oldum. 45 dk sürdü eşim girdi herşeyi anlattı. Kendi zeynep kamilde perinatoloji bölümünde normalde özeli bu. 0 (216) 316 43 43 internetten bulunmuyordevlet doktoru diye heralde
Imasleeper buket-aykntt Bende arkadaşın dediği yere gittim gayet sevecen bi doktor yüzünün resmini alabilmek için çok uğraştı sağolsun 🥰 bizim kız kordonunu ellerini hep yüzüne getirmiş 😂 İnternette açık adresi yok gideceksen verebilirim ☺️
babygeldi Mikmikbuk Canım bu güncel fiyatı mı ve kendisine randevu almak zor mu çünkü ismini çok gördüm burada ünlü bir doktor herhalde
Mikmikbuk babygeldi 2 hafta önce oldum detaylıyı. yılbaşından dolayı artmış olabilir, ben gitmeden 10 gün önce almıştım cumartesine. Öncesini sormadım haftam erken diye
Gamzeyasarr Bende 8 ocakta randevu aldım kendisine sabit numaradan ulaşabiliyorsunuz Erbil beyin adını verdiğinizde ☺️ İnşallah memnun kalırım 🥰 Çamlıca medicana çapraz karşısı Akbank üstü Santral iş merkezi 5. Kat , d 12 Aç tok gitmek farkediyor mu 😆
Mikmikbuk Zeynepmum Doçent, sağlık Bakanlığı sitesinden kontrol edebilirsiniz. Perinatoloji bölümünde Devlette. https://zeynepkamilkdch.saglik.gov.tr/TR,88399/perinatoloji-poliklinigi.html