Happykariner Mucizelerimize bu sene kavuşalım inşallah 💝🙏 bu postun altına anne olmak isteyenlere güzel dileklerde bulunabilirsiniz 💝
Esramuhammet81 Happykariner 2 sene 6 ayda bizden olsun Rabbim isteyen herkeze hayırlısını nasip etsin inşallah. Bu sene mucizemiz olsun 2022 den tek beklentim bebek
Ebbruc Happykariner 2021 çok fazla kayıplı bir yıl oldu, umarım 2022 isteyen herkes için bebişli geçer 🙏🏻🌸👶🏻
annesinin_beybisi Mizgin2020 Happykariner Esramuhammet81 Umudayolculuk 4.5 sene de benden olsun ama çok şükür 4+3 hamileyim kızlar ben çok bekledim rabbim sizi o kadar bekletmesin önümüzdeki ay hepinize nasip etsin inşallah
Happykariner Esramuhammet81 benimde vallahi canım sağlık ve bebek istiyorum . para pul hiçbirşey de gözüm yok Rabbim kucagımızı doldursun inşallah en kısa zamanda
Mizgin2020 annesinin_beybisi inşallah canım Rabbım sağlıkla kucağına versin inşallah Benim 30 aralıkta regl olmam lazımdı ama artık gecikmelere bile sevinemiyorum negatif görürüm diye
annesinin_beybisi Mizgin2020 bence bugün bir test yap insan negatif görmek istemiyor ama ben ayda kaç tane test yapıyorum reglim bitiyordu yine yapıyodum bir umut belki üstüne olmuşumdur diye . bugün testi yap bana da haber ver😊
Alparslaninannesii Happykariner inşallah bu sene bize uğurlu gelir ve isteyen herkes hamile kalır 🥰❣️♥️