NiceNice poyrazinannesi3547 korkma canım hiç o minik mucizeyi kucağına alınca herşey unutuluyor İNAN bana sen sadece mucizene odaklan 😁 sağlıkla al canım kucağına 🤲
poyrazinannesi3547 NiceNice Ah inşallah canım ya Allah razı olsun tek istediğim sağlıklı hayırlı bi şekilde kavuşalım bebişlerimize 🤲
poyrazinannesi3547 gage bize net tarih vermedi doktor 3 ocakta son kontrole gel dediler ya 4 ya 5 ocakta spinal sezaryen yaplır dedi gtcez pazartesi bklm inşallah salı günü yapılır
gage poyrazinannesi3547 benim de o günlerden birinde olacak hayırlısıyla kavusalim inşallah. Siz isteğe bağlı mi sezeryan oluyorsunuz acaba?
poyrazinannesi3547 gage Amin inşallah 🤲yok isteğimle değil ama istedgmde sezaryen olurdu doktor öyle uygun gördü
SansliAnne Haticebt Yaa bak beni bu omuz konusunda uyarmadılar bende öyle ince tişörtle gezdim. Ve gerçekten o acıyı unutturacak omuz ağrısı çektim günlerce 😐 şimdi sizde okuyunca anladım
Alimoms1_ SansliAnne aynı şekil beni de kımse uyarmadı 2 haftaya yakın çektim artık doğalgaz peteklerine yaslanarak bebeği emziriyordum felaket bir acı 🥴