Aley6161 Kızlar ben 20 haftalık gebeyim hala karnımda bir belirginlik yok bebeğin hareketlerini de hissetmedim ? Acaba normal mi bu durumu yaşayanlar var mı ?
zeymoms Aley6161 kilo ve vücut tipiyle ilgili bence benim ilk gebeliğin 18. Haftada göbeğim çıktı 16.hafta sonlarında da bebeği hissetmeye başladım şuan çok net hissediyorum dert etmeyin göbek çıkmaması daha bile iyi 😁
MeyraRana Aley6161 12 haftalıkken çıktı şuan 23+4 sanki doğuma 1 ay kalmış gibi karnım var bebek hareketi konusundada ilk gebelikte biraz geç hissediliyor diyorlar ben 20.ci hafta bi kere hissettim az bişi 21.ci haftadan sonra net hissetmeye başladım.
2melekannesii___ Aley6161 14 haftada karnim belirginleşti cinsiyet erkek 16 haftalik hareketlerini hissettim şuan böyle 🤗 https://imgyukle.com/i/oSYAep Benim ilk gebeligimde kizim oldu 6. Ayimdan sonra dıştan belli oluyordu. Cinsiyet ve hamile kalma kilosu farkeder mi bilmiyorum.
Minigin_annesi0 22 haftalığız çıkıyor artık kabanlarımın önü kapanmıyor kendimde normalde göbekliydim ikisi birleşince büyük duruyo😂
zeymoms Aley6161 bugun yarın hissedersiniz hissedince bize de yazın 🥰 özellikle sırt üstü yatınca ve tatlı bişeyler yiyince daha çok hareket ediyor 🥰
Minigin_annesi0 Aley6161 çıkar canım üç dört haftaya takma kafana ben ortam içine çıkınca göbeğimi saklıyorum nedense öyle bir his geliyor
kuzeymomsss Aley6161 20+4 haftalık hamileyim, hala hamile olduğum belli olmuyor göbeğim çok küçük fazla yemeği kaçırırsın da şişer ya o kadar. Ama bebeğimin hareketlerini hissediyorum. İlk gebeliğinizse 24e kadar hissetmemeniz çok normal 😊
Busrabaksii Aley6161 Vucut tipiyle alakalı bir durum bence bu. 17+2 de hissettim ben ilk. Göbeğim 26-27.haftalarda anca çıktı. Şuanda da 30+5 ama çok çok minnak var. 27.haftaya kadar eski kotlarimi giydim hep 2-3 haftadır taytlara geçtim
Aysu123cicek Aley6161 sendemi bende oyleyi. Ya gorenler anlamiyor benim akrabam 16 haftaliken karni kocamndi canim sormasi ayip kac kiloyla hamile kaldin ve suan kac kilosun ozel diyilese bazi insanlar soylemiyor ya o yuzden dedim
Aley6161 Aysu123cicek ben 68 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum ilk 3 ay hiç kilo alamadım kustum hep bu 2 ayda aldım 7 kilo 😊
Sweetbabyy Aley6161 ben 21+3 bugün ki kadar net hissetmemiştim hiç göbeğimin oynadığını bilr gördüm ama ondam önce bende hiç emin olamadım karnımda kıyafetlerim yokken belli normalde çok belli olmuyor az çıktı
Bsrbsrrr Bwn 15 haftalığım biraz benimde belli kendi göbeğimde vardı cok kilolu değilim aslında ama baya bi göbek var yani hamile göbeği gibi😂 56.5 kiloyum
Zynp44 Aley6161 21+5 deyim hala sadece pıt pıt gibi şeyler hissediyorum net bi hareket vs çok hissetmedim tekme yada 0. Karnımda yani sanki biraz çıktı gibi