Esraustaoglu Kızlar merhabalar covid geçiriyorum 12. Günüm yoğun öksürüğüm var öksürük şurubu kullanabilirmiyim ?
Nisan4523 Esraustaoglu Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de hastayım şu an ama Ne yazık ki şurup kullanamazsın dedi doktorum. Öksürüğe iyi gelen doğal şeyler tüketmeye çalışın. Mesela keçiboynuzu pekmezi gibi.
Bebiscann Esraustaoglu kesinlikle kullanma canım doktora sorman gerek veya doktor ilaç yazsın sana çok tehlikeli
blueberyy00 Esraustaoglu doktorun önerdiği dozda kullanabilirsin doktor yazar uygun görürse ben çok kötü olup oksuruyordum bana yazdı dozu dusukdu bays ama dozu çok önemli ayni suruptan babama da yazmışlardı onunki benimkine göre ağırdı dozu
Fatosduzgun55 Esraustaoglu drunuza sorun prospan isimli bir surup yazmıstı bana tamamen bıtkısel öksürmekden cocuk cıkıcak sanıyordum saolsun drum yazınca 2.gun bırseyım kalmadı.. dr danısmadan hıc bır ılac kullanmayın ltfn
ZEYNEP2025 Gecen hafta bronsit oldum doktor tavsiyesiyle kullandim oksuruk ilacini 2 gun sonra gecti zaten
Esraustaoglu ZEYNEP2025 canım merhaba Kreval Forte alın günde 2 kere 1 ölçek kullanın bana bunu yazmış ama korktum kullanmaya açıkçası napacağımı şaşırdım
Esraustaoglu blueberyy00 canım Kreval Forte alın günde 2 kere 1 ölçek kullanın Bana bunu yazmış ama korktum napscağımı şaşırdım
Esraustaoglu Fatosduzgun55 merhaba Kreval Forte alın günde 2 kere 1 ölçek kullanın Bunu yazmış ama tedirgin oldum 😭
Selin12- Esraustaoglu canin bitkisel öksürük şurubu var onu kullana bilirsin onun haricinde kullanamazsin
ZEYNEP2025 Esraustaoglu Bana perebren diye bir oksuruk surubu yazdi kullandim bir sorun yasamadim dogrusu
Esraustaoglu Gamzerenare Canım doktor bunu yazmış Kreval Forte alın günde 2 kere 1 ölçek kullanın ama aklım karıştı başka bir doktora yazdım instgramdan önermedi Bursa’da prospan dediler ne yapacağımı şaşırdım
Gamzerenare Esraustaoglu bende fitospan var çocuklarıma kullanıyorum bitkisel doktorum onu kullan dedi ki kullandım da ilaç değil zaten
Esraustaoglu blueberyy00 kullansam mı nasıl geldi size iyi geldi mi bebeğe zararı olur diye endişeleniyorum ama öksürmekten de karnım ağrılar girmeye başladı
blueberyy00 Esraustaoglu Tamam da canım doktkr zaten bebeğe zararlı olsa yazmaz ki düşük doz yazıyorlar zaten ha tabi içine sinmiyorsa sen bilirsin illaki olmuştu faydası ben yanında sıcak su bal limon karabiber yapıp içiyordum gün içinde oda rahatlatıyordu
Muhmom Esraustaoglu Canım ilaç kullanmak istemiyorsan ballı süt iç. Bana çok iyi geldi. İnşallah sana da şifa olur 🙏🏻
Rengarenkk Yatmadan önce ve sabah ; tereyağı yakmadan eritip içine 1 kaşık pekmez ekleyin. Ilık olarak için. Biraz kesiyo öksürüğü
Yagmurdgdgn13 Esraustaoglu ben de 26 haftalıkken kovid oldum öksürüğüm çok vardı. Doktorum ilk başta yazmak istemedi sonradan yazayım ama çok mecbur kalmadıkça kullanma dedi hiç kullanmadım bende