Ayseu 17 10.hafta erkeğe benziyor 12.hafta erkeğe benziyor dendi 2 gün önce yüzde seksen erkek dendi bugün yüzde yüz kızı dendi bacaklarını baya ayırdı bende sok oldm doktor değişmez dedi kesin dedi alışveriş başla dedi ama o kdr erkek denince inanamadik😊
Seymamurduk Ayseu bana da 12. Haftamda erkek dediler 16. Haftamda kız dedi 19. Haftada erkek dediler tekrar kafam karıştı Benimde. Yarın detaylı ultrasonum var inşallah netleşir artık çorap bile alamadım bende 🙄
EdaDoruk Özelimi gidiyordun canım o zamana kadar çıkıntı görmüşlerdir ki erkek demişlerdir yani aynı durum bende de varda inşallah kız çıkar dua ediyorım😊
Ayseu Ben tabi sağlıklı olsun da hep kız istiyordmda şuan 17 haftlgz cumartesi de gittigmde yüzde seksen erkek demişti ama bugün bana verdiği ultrasyona resmindede bacaklar açık ve boş ve doktor çok net değişmez alışveriş yap dedi bende kaç defa erkek dendi dedm özele gittim farklı iki hastaneye bu doktora cumartesi gtmstm buda erkek ama netleştirmek demişti bugn net kız dedi sok oldk kaynaanmla gttk yani kızlar degiseblyrms 17 ye kadar bekleyin 😊
Duruu Bana 12.haftada kız dedi şuan 20haftalık oldum henüz gitmedim doktora cokk merak ediyorummm,İlk cocuğum kız ve ona 24.haftaya kadar erkek demişlerdi🙄
Melike7676 Banada dün 19+0 erkek denildi 99% hemde 🙈🙈🙈 ben kız hissediyordum kızım diye hitap ettim meğerse erkekmiş oğlumm