Sev95 Bugün temizlik yaparken genital bölge sağ tarafında şişlikler gördüm top top damar gibi de duruyor ve sağ kasığım çok ağrıyor başına gelen var mı ?
Eminee Sev95 benimde sol tarafimda var malesef 2aydir cok zorlaniyorum ayakta fazla kalinca baya sisiyor, kan sulandirici ve daflon ilac kullaniyorum dogumdan sonra geçer insallah☹️
Kbrayankkk2 Sev95 hamilelikte çıkıyor kimisinde cikmaz bende çıktı 3 aylik bebeğim var dogum etim hayla duruyor gitmedi
Nslhnfdn Sev95 bende de vardı. Hatta anlamadım başta ağrı vuruyo sanıyordum. Varislerim için gittim doktora şuan birşey yapamayız kontrol et sertleşirseker gelirsin dedi
Nslhnfdn Sev95 dopler çekti ayrıca bir sıkıntı görmediği için ilaçta vermedi. Gidin sizde bir baktırın ne olur ne olmaz
Eminee Sev95 dediginiz gibi top top sislikler var damarlar sismis bir sekilde morarmis yorulunca cok agriyor ve aciyor geriliyor sanki iyice, siz kac haftaliksiniz?
Kbrayankkk2 Sev95 Yok benim dışta ve yumusak bazen sertleşiyor lohusayken sismisti çok ağlamıştım arada sisiyor lohusalk bitti tabi
Brc_happy Kbrayankkk2 Nasıl bir çözüm buldunuz acaba..? Bendede varda🙄 varis çorabı marka model tavsiyeniz var mı yada hamile külodu diyorlar sanırım tam bilmiyorum 🤷♀️