Mrv58 Mrv58 bende insülin kullanıyorum sabah 6 akşam 4 şeklinde şeker ölçümü yapıyorum yemeklerden bir saat sonra mesela kuru fasulye şekeri yükseltiyor kuru fasulye yediğim gün yanında yoğurtta yiyorum sorun olmuyr
Hanife_ Mrv58 ay bnde bı ara denedim kuru fasulyenin çok az bir miktarı bile yükseltiyor diyetisyen 2 kaşık yiceksin dedi bnde bıraktım baaka bişey yerim dedim
Hanife_ Mrv58 çok haklısınız işte bu yaşıma kadar meyve ve yoğurtla hiç aram olmadı 3 yaşındaki oğlumda her yemekte eksik etmez resmen hiç icimden gelmiyor yemek diyetisyende ara öğünlerime koydu dikkat etcem artık yoğurda
Bushii Hanife_ ben ne yesem çıkıyordu beni kurtaran şey lahana oldu. İnanın her gün lahana yemeği tüketmeye başladım ve resmen düzene girdi şekerim artık çıkmıyor tatlı yediğimde bile. Bir deneyin derim.
Annesininbalii Bushii 😊😊 tatlıyı nasıl yiyorsunuz canınız çektiğinde eser miktarda mi acaba ? Ana öğün dışında ?
Hakandeniz Hanife_ ben yurtdisinayim burda fiyat 1.79 euro. Ama turkiyede ne yazik ki çok pahalı https://www.hepsiburada.com/mestemacher-protein-ekmei-250-gr-p-HBV0000135QQO?magaza=kozagourmet&url_src=and-product-detail Başka yede var mıdır daha ucuz fiyata bulabilir misiniz bilmiyorum.
Hanife_ Filiko dogursak ta rahatlasak sonra doğurunca da rahat değil diyorlar ama tecrübeyle sabit bu durumdan daha rahat
Kelebekmadam Fatosduzgun55 valla doktor 35+6 da 2800 dedi ama herkes fazla ölçüyorlar diyo gelişimi iyi kilolu bi bebek değil suyumda iyi şekeri iyi yönettin diyor ama beslenemedim ki hiç :( ben bebeğimin 2800 olduğunu sanmıyorum daha zayıftır bu yemeyle olmazdı zaten çıkınca sütümle beslerim kuzumu
2cocuk1annee Hanife_ açlık şekeriniz kaç çıkıyor benimde çok ilginç ama tokluk normal açlık 110 civarlarında geziyor doktor dahiliyeye gitmelisin dedi bende randevumu bekliyorum :(
Hanife_ 2cocuk1annee açlığım genelde iyi valla 90 larda hep hatta ara öğün yapmıyorum genelde işe dalıyorum öğle ve Akşamda 60 -70 lerde
2cocuk1annee Hanife_ hepimize geçmiş olsun çok zorlayıcı bir süreç ama ya sabır ya selamet.. tokluk normalken ben de açlığı düşüremiyorum bir türlü su fazlalığı da var üstelik