[silindi] evet gittim ama sadece kalbinde ve göğüs kafesinde kitle olduğunu söyledi doktor ve daha çok küçük olduğu için neyden kaynaklı olduğunu bulamadı haftaya çarşamba gelin biraz daha büyümüş olsun daha detaylı bakalım dedi amniyosentez sıvısı da alıp kontrol edecekler 😐 bebeğimin bana bir zararı yokmuş yani bana zarar verir mi bu durumu diye sordum hayır dedi ama doğumdan sonra yaşayamayabilir dedi gebeliği sonlandırmak ister misin diye sordu birde bende bana zararı yoksa istemiyorum dedim yani belki o kitleler bebek büyüdükçe gidecek yada doğumdan sonra belki çocuğum yaşayacak neden vebaline gireyim ki çocuğum bana zarar vermedikçe asla aldırmam 🤲🏻 bakalım çarşamba günü ne derler sonrası Allah kerim yinede bir nebze olsun içim rahat tedavisi yok dedi doktor ama belki doğumdan sonra ameliyat olma şansı olur böyle Bi arladaşım da vardı ona da çocuğun yaşamaz özürlü vs dediler ama arkadaşım asla aldırmadı ve çocuğu 4 yaşında gayet sağlıklı doğunca ameliyat geçirdi çocuk sadece o kadar Rabbim bütün çocukları sağlıcakla büyütsün inşallah 🤲🏻