Saliha03 32 haftalık hamileyim ama 33 hafta 6 gün ile uyumlu çıkıyor böyle olupta erken doğum yapan var mı? 😌
Rukiyoloji Saliha03 yok kuzum 2 hafta ileri yada 2 hafta geri normal satılıyor diye biliyorum sma doktoruna danışmalısın
Saliha03 Rukiyoloji Normal kabul ediliyor biliyorum anne babadan dolayı biraz gürbüz bi bebek haftasına göre dedi ama bi yerde okumuştum önde gidiyor diye 36 ds doğum yapmış birisi 35 de tekrar kontrolümüz var bakalım sorarım tekrar diye düşündüm
m1g2c3y4c5d6 Merhaba benim de 33hafta ama 36hafta yla uyumlu doktorum her hafta kontrole gel dedi ultrason ve nst de bakıyor normal doğum imkansız dedi sezeryan yapalim dedi suyu da cok fazla Pazartesi kontrolum var cok endişeliyim Bakalım ne diyecek 😞😔
Saliha03 m1g2c3y4c5d6 Rabbim en hayırlısını versin inşallah korkma her iki doğum da mucize sonuçta ben nts ye girmedim 15 gün normal kabul ediliyormuş ultrason çok net olamayabilir 5 6 gün oynar bile dedi doktorum.
Rukiyoloji m1g2c3y4c5d6 seninki bir hafta normalin üstünde önden gidiyor canım ama 38-39 dan önce almaz diye düşünüyorum. Sağlığında bir sorun yoksa endişe etme bence
Rukiyoloji Saliha03 o kadar erken alacağını sanmam çünkü 37 ve sonrası normal doğum haftası sayılıyor ve bebek küvöze girmeden rahat şekilde solunum yapabiliyor. Doktorun iyisini bilir ama endişe etmeyin bence