Buse62 Zadekuzu gece kramp oluyo mu bacaklarınız da huzursuz bacak sendromu gibi de olabilir öyle olunca benim doktorum yazalım demişti magnezyum son haftalarımda olmuştu ilk hamileligim de
Buse62 Zadekuzu normal ama agırlaşman son haftalarındasın ben geceleri bacak agrısından zor uyurdum kötü yapıyor gerçekten inşallah sende olmaz herkeste de olmuyor
guzelbebegimmmmm Zadekuzu bence şart değil ya. İhtiyacınız yoksa ve çok zorlanmıyorsanız doğal yollarla da alabilirsiniz. Yiyeceklerden sodadan falan
guzelbebegimmmmm Eliff7111 30 haftalığım sadece kan şurubu ve corasprin kullanıyorum. Vitamin soruyorum doktora omega fln gerek yok diyor😄
Zadekuzu guzelbebegimmmmm simdiye kadar kullanmadim soda da sevmiyorum içemiyorum bakalim arada icmeye calisayim
asel35ece Zadekuzu benim el ve ayaklarımda uyuşma vardı halsizlik çok fazlaydı bunu doktora söyledim magnezyum verdi. Araya haftasonu girdi vs unuttum almayı tekrar yazdırmak için gitmedim. Eczaneden eşim efermag almış 50 tlye. Magnezyum kullanmaya başladıktan sonra uyuşma geçti daha iyiyim çok şükür
Ecevitmelek Bende bel fıtığı var 6. Ayımdan sonra düzenli kullanmaya başladım, doktorum düzenli kullan hem ağrılarina hem sindirim problemlerine ve bebeğin kemik gelişimi sinirlerinin gelişiminde çok faydası var dedi doğuma 20 gün kaldı ve hala devam ediyorum