Ozlem1307 Hanımlar merhaba akşama ne yemekler yapıyorsunuz 🥰 Bana da fikir olsun hala ne yemek yapacağımı bilemiyorum 🥺
_tulayb26 Ozlem1307 kuru pilav yapcam 10 gündür yapmak istiyorum kokusundan dolayı girişim gelmiyor bugün inat ettim olacak o😂
Ozlem1307 _tulayb26 elinize sağlık afiyetler olsun 🙏🏻 Bende yeşil mercimek yapsam diyorum yanına ne yakışır acaba 🤦🏼♀️
Mevaninannesiii Ozlem1307 aklıma bir şey gelmedi sabahtan beri ne yapayım diye düşünüp duruyordum eşim dedi mantar yapalım diye 🙈 yap sen de başka düşüncen yoksa kuzum
Siracinannesi Ozlem1307 mercimek çorbası fırında tavuk patates pilav bide havuç tarator ve patlıcan közlemesi yaptım bugün erkenciyim 🙃
Ozlem1307 Siracinannesi maşallah sofranız bereketli olsun 😅 afiyet olsun ben daha birine karar veremedim 🥺
Ozlem1307 kahvesever__ afiyet olsun 🙏🏻 ay valla ben tavuk yemekten yumurtlicam az kaldı 😅 haftanın neredeyse 6günü tavuk
Merfah Bende sarma dolma çorba salata artık allah ne verdiyse rabbim herkesin sofrasına bolluk bereket versin inşallah 🤗
Ozlem1307 Siracinannesi 😅 Allah bozmasın valla ben yemek yapmada üşenmiyorumda ne yapsam diye düşünmekten yapasım gelmiyor en son 😅
kahvesever__ Ozlem1307 yok ben haftada bir kere yada 2 haftada bir kere ben çok yiyemiyorum hamile kaldımdan belli