Bfduam sheyda1991 bende öyle hatırlıyorum, başka benzer bir posttu:) Fsh, estradiol hatırlıyor musun?
Bfduam sheyda1991 var ya aynen dediğin gibi bu işler direk nasip işi. Bana Dr 20 üstü dağ menapoza çok yakın olmaz demişti. Ve amh 0 larda ise yumurta kalitesizdir demişti. Bak işte vermiş mevlam sana, demek ki her şey kitabı bilgiler değil.
Fundish Novaa ben kaldım canım .bi arkadas tavsiyesi ile tekirdağdan bal arı sütü karışımı aldım .minnacık dedi yumurtaların doktor. Quenzimli bir vitamin berdi her gğn düzenli kullandım .arı sütü balıda düzenli kullandım ve sonucu şahane oldu cuma kavusuyoruz bebetomla . Doğa arıcılık mıhain doğaroğlu .kendisi vefat etmiş ama oğlu devam ediyor arıcılığa araştırabilirsin
Novaa Fundish Açıklamanız için teşekkür ederim. Ben de bal, arı sütü, polen ve propolis karışımı aldım ama her gün yemeyi unutuyorum😐 Size verdiği coenzim q10 içeren takviye hangisi acaba?
Tomrishatun Novaa canim merhaba benim yaşımda 43 dün bende doktora gittim tup bebek yaptırmak için doktorum profesör bana dediğini söyleyeyim daha once hamile kalmıştım kurtaj oldu kimyasal oldu yumurtalarim tabi bu yasta az eşimde spermler gayet iyi kilom 88 oncelikle dedi diyet yapıyoruz lh testi sonucu bir ilaç verecek yumrutlari beslemek için 3 4 ay dedi normal süreçte deniyzceZ sonrasında tup bebek deniycez dedi. Ben onca tup bebek merkezine gittim kimse beni doğru yonlendirmedi gel yapalım oldu doktor çok önemli onu anladim
Novaa Tomrishatun Umarım her şey istediğiniz gibi gerçekleşir. Gittiğiniz doktor kim acaba? Genelde tüp bebek uzmanları dediğiniz gibi hemen tüp bebeğe yönlendiriyor. Bizde ne yazık ki üreme ve doğurganlık konusunda destek veren uzman sayısı az.
Crcs Novaa yumurtlama takibi yaptım takvim ile. Sınır koymadım o günlerde her günü de oldu. Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin size de 🌿
Novaa sheyda1991 Sizin adınıza çok sevindim🥰 Evet pozitif olmak ve eş desteği de çok önemli. Darısı tüm isteyenlerin başına🙏🏻
Novaa Zzzzzz6565 Bu macunu çok söyleyen oluyor. Bir şans vermek lazım sanki. Bana da doktorum maca kökü içeren bir takviye verdi. Ona başladım yeni.
Tomrishatun Novaa bursada osman develioglu profesör çok gezdim doktor bilgisine çok güvendiğim doktor bulabildik sonunda
sheyda1991 Bfduam tabi canım onlara kalsa ben 22 de menapoz başlangıcındaydım öyle demişlerdi. İşte doktorun tutumunun yanlışlığı ve beni gereksiz üzmesi senelerime mal oldu. Sonra araştırdım öğrendim tabi gerçekleri ama uzun süre kendime gelemedim. Her şeyin başı stres. Stresi hayatından atınca tüm güzellikler geliyor valla. Zaten doktorlar genelde bebeğini kaybeden çiftlere bi tatile çıkın derler. Ben ikisine de tatilde gebe kaldım. Mümkünse imkanınız varsa bir uzaklaşın bulunduğunuz ortamdan. İster istemez kafa rahatlıyor çünkü.
Fundish Bfduam ben 2 ay kullandım çok şükür oldu .dua bebeği benimki ramazan boyu dua etmiştik . Minumum 3 ay kullanmak gerekiyormuş
Bfduam sheyda1991 boşu boşuna insanı demorize ediyorlar. Burda soruluyor ya amh, fsh vs, yok amh düşükse yumurta kalitesiz olurmuş, baksana hepsi bi yere kadar, Rab’bim verince veriyor işte.
sheyda1991 Bfduam aynen öyle valla. Ama işte Rabbiminde hesabı var. Bir tek amh la çocuk olmaz demek saçmalık. Başka bir durum olur amenna. Ama sadece amh hiçbir şekilde engel değil.
Bfduam sheyda1991 onu sende de anlamış olduk canım, kesinlikle haklısın, amh tek veri değilmiş. isilkubraa insan olana kadar Dr karın yorumuyla umudu kırılıyor zaten, çok haklısın.
Novaa Tomrishatun Ben İstanbul’dayım. Hala içime sinen bir doktor bulamadım. Hamile kalsam takibinde olsam perinatolog hazır da hamile kalana kadar iyi bir desteğe ihtiyacım var.