Bebegimveben0811- Bugun duşta musluğa karnımı vurdum ama hiç canım yanmadi hani kasirsin da tahriş olur ya o şekilde olmuş doktoru aradım olmaz bisey 4 5 saat hakaret etmez se bi gidersin dedi başına gelen oldu mu içim hiç rahat değil
UmutsuzPolyanna Bebegimveben0811- rahat tut canım içini benim 4,5 yaşındaki oğlum bş hışımla tekme yumruk attı kaç kere bir şey olmadı 😅doktorun dediği gibi hareket takip et benim sadece 1 kere tekmesine hazırlıksız yakaladım o zaman biraz kasıldı bebişim ertesi gün gittim bir şey çıkmadı 😅
mekutlu12 Bebegimveben0811- içini rahat tut bir şey olmaz benim eşimin dizi çok şiddetli çarpmıştı çok canım yanmıştı da birşey olmadı çok şükür bebeğin sıvısı onu koruyo
Esmnr Bebegimveben0811- tatlı bişeyler yiyip uzan dinlen biraz canım. Hareketlerinide takip et hiçbir şey olmaz allahın izniyle. Canını sıkıp stres yapma için rahat olsun canım. Bebişinle konuş sev karnını :) ☺️
Bebegimveben0811- UmutsuzPolyanna kuzum ya yazdın ya Allah sendne razı olsun görüp geçmedin öyle mi çok korktum hani ilk gebelik sayilir tecrubesizlik zaten bir düsugum var buraya kadar geldim 33+5
zbydslck Merhaba kaç haftalık? Muhtemelen bişey olmaz şiddetli değil demişsinz sıkmayın canınızı ama yinede takip edin kendinizi
UmutsuzPolyanna Bebegimveben0811- ne demek korkma sadece hareket takip et bugün uzat ayağını ona odaklan
Melek3 Bebegimveben0811- amin inşallah bak sağlıkla kucağımda rabbim koruyor onları sen sknti etme rabbim melekler hep yanında onun
Bebegimveben0811- mekutlu12 Allah razı olsun hiç birimize bebegimzie bisey olmasın bi an çok endişelendim işte annelik 🥺
babynil @Bebegimveben0811- gecen gun cok siddetli kapiya carptim dokununca hemen hossederim normalde iceri kacti darbeyle baya canim acidi ama bi sey olmadi korkmayin
Bebegimveben0811- Esmnr öyle yaptım kuzum hemen bi tane çikolata yedim briaz bekledim rabbime binlerce kez şükür ler olsun çok Sagol ama yazdinizya hepiniz den Allah bir değil bin kere razı olsun hepinizi rabbim hiç uzmesin
Bebiscann Bebegimveben0811- korkma canım hiçbisey olmaz bebek derinin 9 kat altında ve suyun içinde bişey değince bile bebeğe değmesi çok zor aşkım uzan dinlen bi bak bebiş hareket ediyorsa tamamdır 🙏😍😘😘
Bebegimveben0811- Bebiscann dime bitanem olmasin aman rabbim korusun kendimi şuan daha iyi hissediyorum kuzum