Selam kızlar doğum hikayesi okumayı çok seviyordum şükürler olsun yazmakda nasip oldu 🙏🏼 29 Aralık akşamı bi postun altına yorum yaptım ben de artık doğurmak istiyorum ama iki gün daha dursun sonra egzersiz yapmaya başlayacağım dedim 😁38+3 günlüğüz Akşamda eşimle konuşuyoruz diyor ki ne zaman gelicek şimdi bizim kız bilmiyorum diyorum iki gün daha dursun öyle gelsin. Neyse uyuduk biz gece lavobaya kalktım sonra tekrar yattım bi saat sonra suyum gelmeye başladı eşimi kaldırdım uyan suyum geliyor dedim ama sızıntı şeklinde geliyor birden patlamadı yani kalktım lavobaya gittim hala akıyor altımdan ama hiç sancı yok sakince duşa girdim çıktım deepend taktım sonra saçlarımı kuruttum ördüm, çarşafları değiştirdim😁 kurutucuda çamaşırlarım vardı onları katladım sancılar yavaş yavaş gelmeye başladı ama regl olacakmışım gibi asla dayanılmayacak gibi değildi. Oğlum var 5 yaşında ve onun doğumu o kadar zor oldu ki çok korkuyordum tekrar doğum yapmaktan gerçekten her hamilelik bir değilmiş kimisi ikinciler daha kolay oluyor diyor kimisi daha zor oldu diyor bilemiyorum 🤷🏼♀️ Oğlumun okul çantasını bile hazırladım eşim şok halinde beni izliyor eşyalarımızı kapının önüne koydum şimdi bunları arabaya indir annemi al gel dedim 😁 Annemi aradım anne sakin ol suyum geldi ama çok sancım yok Hasan seni almaya geliyor dedim annem geldi ve en yakın arkadaşımı aramıştım o da benimle olacaktı hastahanede. Meryem ana otunu yapacaktı arkadaşım hastaneye gittik suyum gece 5 de geldi ve hastaneye 7.30 da girdik ve muayene sonucu 6 cm açıklık vardı o kadar mutlu oldum ki oğlumda 6 cm açıklık için 8 saat falan sancı çekmiştim hemen yatışım yapıldı ve sancı odasında arkadaşım Meryem ana otunu suya koydu pilates topunun üstünde sancıları karşılamaya başladık ama inanın sakin kaldığımda korkmadığımda sancıların aslında o kadar da dayanılmaz olmadığını gördüm ve Meryem ana otuna çok inanıyorum otu suya koyduğumuz gibi açılmaya başladı ve tamamen açıldığında benimde açılmam 10 cm olmuştu ve doğumhanede bir avazda derler ya gerçekten öyle oldu bir kez ıkındım ama sesimle hastane inlemiştir 😁🙈 Saat 9 da güzel kızımın ağlama sesini duydum ve bütün acı son buldu çok az dikişim var onuda doktorum eğer kesmeseydim yırtılacaktı dedi dikişi falan asla hissetmiyorsunuz zaten bebeğimin bütün bakımı temizliği testleri vs yanımda yapıldı ve birlikte odamıza geçtik dünde evimize geldik iki gün daha duramadı benim güzel kızım ama şükürler olsun kavuştuk gerisi önemli değil 🙏🏼 Çok uzun oldu hakkınızı helal edin sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım 💕