Seval88 12 haftalık hamileyim kilo almadım aynıyım çok daha dikkat ediyorum zaten almamak için ama yana doğru genişliyorum sanırım pantolonlarımın içini dolduruyorum bu şimdiden böyleyse sonra nasıl olur aynı durumu yaşayan var mı ?
Zeytin20 Seval88 ben 😂 enine boyuna genişledim 🤣 oğlumda top gibiydim çok hafif gebelik geçirdim. Ay kızımda fenayım bi tuhaf oldum 🤭 bide ağırlaşıyorum yani
Damlamuratalparslan Seval88 inanir misin göbeğim sifrdi yana genisledim .simdi eski halimdem de zayifladim emzire emzire .endiselenme geçiyor ❤️
Seval88 Zeytin20 kızlarda böyle oluyor sanırım bizim 2 hafta sonra kesinleşicek ama oğlumda bi göbek vardı yop yutmuşum gibi yanlarım doldu ama kiloda artık yok eşim toton da büyüdü diyor
Seval88 Zeytin20 valla hiç orantılı değil gibi dün ilk defa elbise giyince fark ettim göbeğimin çıktığını ama önde değil yayılmış bi şekilde 😂
Seval88 Damlamuratalparslan inşallah dağlıkla doğsunda oğlumda bedenim değişmedi bu böyle giderse beden kaç değişir bilmem
anneyimmm_ Damlamuratalparslan ben emzirince çok acıkıyorum ne yiyeceğimi şaşıyorum 🤭 kiloyu asıl şimdi alacam diye korkuyorum😬
Seval88 Gul33 doktor kıza benziyor ama 2 haftaya kesinleşir dedi bilmiyorum ama oğlumda bi göbek vardır top gibi bu yayık gibi
Gul33 Seval88 benim de kızımda yuvarlaktı, ama basenlerim falan genişlememişti. Şimdi oğlumda sivri top gibi. Basenlerim yine genişlemedi. İnşallah sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Seval88 Duy_gu hayırlısı inşallah canım oğlumda böyle olmayınca değişik geldi doktor kıza benziyor ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi
Damlamuratalparslan anneyimmm_ 😀😀 yok yok zamanla eriyoruz merk etme yedigimiz ictigimiz herşey onlara gidiyor bize azcik bişi kalıyor almazsın