Cotanakk Gamzekcbyk ben Tınaztepe galen hastanesine gidiyorum yeni başladım hastane güzel doktorumuz da tatlı bir kadın iletişim kurmak kolay istediğim zaman mesaj atarım yanıtlar ilgili bir kadın Ceren Hanım
Kbrayankkk2 Gamzekcbyk Ozel mi devlet mi özelde mavi deniz tip merkezinde dogum etim çok da güzel doktorlar
Cotanakk Sybabyss doğum yılbaşından sonra fiyatı değişecek dediler henüz ben de bilmiyorum ne kadar olduğunu
Yaseminoymak Manavkuyuda minegul eben doktorum özel muayenehanesi var 300 tl. Galen hastanesinde de doğum planlıyorum doktorumdan çok memnunum
poyrazinannesi3547 9 eylül üniversitesi hastanesine gidiyorum hafta içi doğum olcak benimde özel olarak Tınaztepe Aylin barbaros var ablam 2 doğum yaptı orda çok memnundu
Captmom Medical Park Hastanesi, eşim orada ameliyat oldu. Odaları, personelin ilgisi çok iyiyidi. Temizdi. Doğum için oraya gidicem inşallah. Doktorum Gülün Okay.
ikizleribeklerken Gamzekcbyk özel Çınarlı kadın doğum hastanesi doktorumuz evrim konyalıoğlu çok enerjik, Güler yüzlü ve ilgili bir doktor hastane doğum hastanesi olduğu için tam teşekküllü . Aralık ayında muayene 150₺ İdi. Zam gelmedi mi bilgm yok.
Gamzekcbyk ikizleribeklerken Cinarli hastanesini evet duymuştum bende iyi diyorlar muayene ucretide uygun. Ben suan can hastanesine gidiyorum