Valyria İyi gunler herkese☺️ Pazartesi ucusum var ucustan kac saat once test yapmam lazim pazartesi yapsam devlet hastanesinde gec cikar bence o yuzden bugun yapiyim testi yarin falan cikar ? Siz nasil yapiyosunuz aşı olmadım bu arada.
Selin12- Valyria canım pazar günü yapılır 24 saati kabul ediyorlar yanliz 48 sattı kabul etmiyor lar sonra problem yaşama zaten 8 saatte cikiyor
Beste0636 Valyria benim uçağım 15.30 daydı 2 gün önce 17.00 gibi test verdim sıkıntı yaşamadım yani 48 saati geçmesin ona göre testinizi verin devlet hastanesi olduğu icin geç çıkar belki dedim pazar vermiştim pazartesi çıkmıştı verdiğin saati baz alıyorlar salı da uçuşum vardı
BMelek Valyria ucak iptal olmustu ve kabul etmemislerdi 48 saate 1 saat kaliyor diye biz tekrar yaptirmistik pazar gunu sabahtan veya oglen yaptirin pazartesi cikmis olur zaten riske atmayin inincede 48 saati gecmemis olmasi gerekiyormus
Valyria Selin12- yarin yapsam pazartesi versem oluyo yani? 3 gun icinde tekrar test yapman gerekiyo diyolar bugun yapsam 3 gun oluyo ama ne olur ne olmaz ben yarin yapiyim