Aybam 2 gündür nişan geldi şiddetli ağrı çekiyorım ama asla açılmam yok ne yapmam lazım hastaneden eve yolladılar çok kötüyüm
Aag06 Aybam squat yap, beline sicak su tut masaj yap,perine masaji yap veya iliski oneriliyor,plates topu ustunde hafif hafif ziplama hareketi olabilir baska aklima gelmiyor 😂🤷🏻♀️
Emirasaf-annesi Aybam sıcak suya oturabilirsin ben sıcak suya otururdum sonra da squat yapardım banyodan çıkıp dikişsiz kesisiz doğum oldu şimdi 37+5 spor yuruyus çömelme sıcak su yapıyorum salı günü kontrolum var bakalım hayırlısı olsun
unemere Aybam yan yan merdiven inip çıkabilirsiniz, çömelme hareketi yapabilirsiniz , squat , pilates topunun üzerinde daire çizebilirsiniz öne arkaya hareket yapabilirsiniz , 3-5-7 olarak hurma yiyebilirsiniz.. Allah kurtarsın 🤲🏻🌸
Aybam Aag06 gerçekten 2 gündür nefessiz kaldım ağlamaktan uykusuzluktan perişanım bu dediklerini yapmaya çalışıyorum Allahım yardım etsin ölüyorum
Aybam Emirasaf-annesi şimdi bu dediklerini uyguluyorum dua et ben de öyle olayım canımdan can gidiyor dayanamıyorum
Aag06 Aybam amiin amin insallah ya deme oyle bi kucagina al unutacaksin bunlari melek gibi mis kokulu gelecek sipa ayyy cok ozledim ben dogumun oldugu gunu yaaa cok minikti cok guzel histi herseye bedeel😍 aha simdi 6,5aylik oldu tam cadoloz bisey oldu scil bi dsha dogurmam lazim o masum minikten 😂
Aag06 Aybam 😂😂😂 valla 6 saat suni sanci cektim öluyordum galiba bebek insin diye karnima bile o sanciyi cekerken bastirdilar ama inatci inmedi ona ragmen kusmek hic aklima gelmemisti😂😂😂 tuh bilseydim doktorlara birakin gelmesin kustum ben derdim 😂😂😂 gerci suan hatirlamiyorum bile sancilari siddetini falan ama ölcem kesin sandiydim 😂
Aybam Aag06 yemin ederim ölüyorum gelip beni alın diye ağlıyorum evin içinde inşallaj senin gibi gülerek anlatırım şuan yaşamıyorum ☹️
Aag06 Aybam anlatacaksiin dogur gel konsuuruz bunu gerci ilk 3 4 gun dogumun verdigi agri bitkinlik oluyor yine gulmezsin sen ama 1 haftalik ol konusalim bugunu
Elfidaa Aybam özeldeysen sezaryene dön istersen. Hiç açılma olmaması ile zor doğum yaparsin 10cm beklemek çok zor