Seym34 Arkadaşlar bugün hastanede muayenem vardı nst de aşırı derecede sancım cıktu ama ben az hissediyorum alttan muayene yaptılar 1 cm açılma var dedi doktor sancı olur olmaz gel dedi benim gibi olup doğuran varmı ?
KemalFatosPolat Seym34 canım buraya kaynananla ilgili bişey yazsaydın cvp gelirdi ama önemli bişey sorduğun zaman kimse bişey yazmaz
BuFi2012 Seym34 canım bende 37. Haftada 1 cm açık olduğunu söylediler sancılardada düzensiz kasılmalar çıktı yalnız bende beklıyorum suan 39 dayım bakalım.
sebos Seym34 39+1 çarşamba günü gidicem bakalım nst de ne çıkıcak ama düzensiz sancılarım hep var meral ediyoeum ne zman doğurucam sabrım tükendi artık 😍😍👶
BuFi2012 KemalFatosPolat ya şu lafada sinir olmaya başladım ama. Cevap gelmeyince hemen kaynanayla ilgili bişi olsaydı... Daha yazalı arkadaş 4 dk olmuş bekleyin da gelir cevap benimde beklediğim oldu bi saat birden aşağı kayıveriyo konular önde olanlar yukarda kalıyo.
Seym34 BuFi2012 doktor bana yat dedi hastanede çünkü sancım çok çıktı nst de ondan dolayı bakalım nolcak hayırlısı
BuFi2012 Seym34 hastanedemisin şuan canım ? Aslında suyun vs gelmedikçe hastanede yatman anlamsız sancın çoğalınca giderdin. Devlet hastanesimi
Seym34 BuFi2012 evet cnm bende yatmadım zaten şuyum gelmedi ama doktorum bence yatmalısın nolur nolmaz dedi hem çok sancın çıktı hemde açılmanda varmış dedi bence kal dedi bende YÖK dedim eve gidelim sancım olursa beklemeden gelirim dedim
BuFi2012 Seym34 inşaAllah sıkıntı olmazda yani öyle yap bencede hastanede beklemesi hiç iyi olmuyo hem psikolojikmen de etkiliyo insanı zaten son zamanlarımız
Seym34 Emel29 valla cnm 38 sen sonra ara ara vurdu yani şimdi daha çok tabi bu kişiden kişiye değişir ama anlamadan gelio bebişler ben bunu anladım