Nravc Anneler ben 28 haftalık hamileyim. Dört boyutlu ultrasona kaçıncı haftada girdiniz. Bende istiyorum detaylı ultrasona giremediğim için.
Meleklerim34 Nravc aa 28 ci hafta da yapılıyor mu ki bende detaylı yapmadım gelecek cevapları merak la bekliyorum
Mimik Meleklerim34 Detayli en gec 24.haftada yapiliyor… Nravc 32.haftamda doktorum renkli fofgraf verdi… Doktoruna sor istersen, ya da rica det…
lunam Nravc 4boyutlu ultrasonun belli bi zamanı yok. Doktorun ultrason cihazında o özellik varsa istediğin zaman bakar.
eceturan Meleklerim34 28.haftamda yaptirdim detayli ultrasonu. 24 28 haftalar dedi banada doktorum. Bi dr a danisirsan daha iyi olur
Nravc lunam özele gitmedim hiç, hep devlete gittim onlar da sürekli acele acele hareket ettikleri için sorma fırsatım olmuyır o yüzden özelde yaptırmak istiyorum
Selin12- Nravc evet net çıktı herseyi ni gördük yanliz benim kiz yüzünü eli ile kapatmıştı sadece dudağının gördük
Nravc Selin12- yaa benimki de kız, kız çocukları pek göstermiyor diyorlar inşallah benimki gösterir. Birde doktorum kese içinde amniyotik bant olduğunu söyledi o yüzden net bir şey görmek için gitmek istiyorum
Selin12- Nravc inşallah sizde görürsünüz bana 45 dakika kadar bakildi canım hatta bir hafta sonra tekrar dan gitmiştim doktorum çağırdı ucretsiz bakmisti ozamnda aynı şekilde kapatmıştı yüzünü
Edanurkeles Dört boyutlu ultrason ile ayrıntılı ultrason aynı şey değil.Dört boyutlu ultrason doktorun kendi cihazı buna uygunsa herzaman bakılabilir ki.Ayrımtılı ultrasonun ise belli haftaları var bebeğin her organı incelenir
Nravc Edanurkeles evet canım biliyorum ben hem devlette hemde özelde sıra bulamadığım için yaptıramadım o yüzden 4 boyutlu ultrason istiyorum
MeyraRana Edanurkeles özellerdeki cihaz uyumlu değilmidir Acaba bende gitmek istyrm detaylıyı araştırmada yaptırdım hani renkli açmadı lar bende çok merak ediyrm özele normal muayene ye gitsem açarmı acaba
Edanurkeles Nravc o zaman istediğiniz bir hafta da gidebilirsiniz bana her gitmeme veriyor doktorum şuan 34.haftadayım ☺️
Nravc MeyraRana kesinlikle. haftaya inşallah bende gitmeyi düşünüyorum özele, devlet hastanesinde doktor seninle beraber bir iki hasta daha aldığı için vakit olmuyor pek
Edanurkeles MeyraRana evet genel de özel de 4d kullanıyolar ama yaşadığınız şehre göre değişebiliyor bazıları da 3D kullanıyor o kadar net olmuyor
Edanurkeles MeyraRana bence yaşadığınız şehir de özel de bir doktor seçip muayene ücreti ödemeden önce 1 dk doktora sorup cihazı 4D ile uyumluysa muayene için ücret ödeyip baktırabilirsiniz o ayrı para değil zaten ☺️