Mervehalavurt396 SerraveAnnesii son 97 . Sırt ağrılar 2 gündür aralıksız devam ediyo çözüm yok mu :((
startown Nazlimom rabbim sağlıkla kavuşmayı nasib etsin hepimize.Bizimde son 28.iyiden iyiyie yuvarlanmaya başladık biz😂😂.
Burcu_akbb Nazlimom 56💙 ama Sezaryen daha erken Olablir Sancım gelirse dahada erken 😂 geçen hafta kestiler sancıyı bakalım nasip🥰
semakulekci Hilalkhrmn417 deme öyle kız normal doğuralım inşallah 1 günde toparlanıyormuşsun sezeryan ameliyat resmen koridorda yürüyemeyen insanlar gördüm ben ablamın doğumunda ondan sonra dedim benim olursa normal olsun hala da normal istiyorum tabiki bebiş sağlıkla gelsin hangisi onun sağlığını etkilemiyorsa o olsun ama eğer normalde sıkıntı yoksa da ben denemek istiyorum kucağıma alınca unuturum hepsini 🥰
Hilalkhrmn417 semakulekci sağlıkla gelsinler de nasıl olduğu önemli değil bebek nasıl gelmeyi isterse öyle gelsin 😊
em1nece Zehra9616 ara ara kasılmalarım dışında iyi gidiyor çok şükür, kız olacak sizin nasıl gidiyor cinsiyet ne olacak 😊
Zehra9616 em1nece saglikla gelsin💜 bizimkide erkek belim cok agriyo benimde sanirim ters hareket ettim bide oglum ansizin boynuma atlamisti belimden sag bacagim zor gidiyo onun disinda iyiyiz sukur 😊
GizemDnmez Poyrazinannesi003 37+5 te oldu benim daha yeni senin isteğine göre oluyo sen normal doğum istiyorum dersen çatı muayenesi yapılıyo direkt sezeryan dersende bakılmadan direk alıyolar. Ben normal doğum yapabilirmiyim müsait mi durumum diye öğrenmek için istemiştim🌸
Poyrazinannesi003 GizemDnmez bende ayıptır söylemesi ağda yapıp gitcm onun için sorum dedim kusura bkma cnm ya