Ay_si- July July Maşallah benimde Aynı ve Allah nasip ederse kızım olucak 🌸Rabbim bizim ve bütün hamileleri tek avazda kurtarsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻Sizin Normal doğum mu sezeryan mı olucak
July Ay_si- amin insallahh ya 🤲 valla normal dusunuyorum hayirlisiyla hersey oyle gozukuyo insallah bi terslik cikmaz .) Sizin normal mi sezeryan mi
Ilayda1 Nazlimom normalde 42 ama erken doğum yüzünden 2 haftaya bile gitmez dedi doktorum evde bekliyorum
Kumsalin_Annesii Son 76 💕 O kadar çabuk geçiyor ki günler ne ara bu kadar az kaldı bilemiyorum 🥰 Heyecan da bir o kadar artıyor tabi ☺️
Betulsariturk Ozgrm ayni gunlerimiz bendede bel agrisi cok artik dayanacak gibi degil diyebilirimm 😔😔
Sevda555 Betulsariturk benim dünden beri alt kismim zorluyo sanciyo belimde agriyo normalmi sizce ilkvgebelik olunca insan korkuyo
Deletedmom_289 Nazlimom son 90 benim de artık bi doğsun diyorum çok heyecanlıyım ve korkulu aynı zamanda ❤️🥰🤢
Sevgi-clk ulkubraelmali benimde son 160. Bizde 10-9-8..diye gün sayarız inşallah daha bi sürü gün var bi an önce zaman geçsin ve oğluşuma kavuşayım istiyorum 😍