bsnrd Kizlar merhaba a101e gelen kuvetlerdn aldm ama içine file bulamdm.her küvete uygun file nerdn bulablrm.mutlaka alan vardr doğuma da az kaldı 🙂
Lulikli bsnrd ben sevi bebenin filesini babymall dan aldım canım fiyatını tam hatırlamıyorun 20-50 arası bir şeydi😅
MerveNur- bsnrd ya ben de bu dertten muzdaribim eşimle aylardır o küvete uygun büyük bi file bulamadık
melikeguneyozalp https://ty.gl/wcv8f0ohm6 Ben daha önce internetten almıştım küveti, sonra bu fileyi aldım yorumlarda fotoğraflara bakarsanız katlanabilir küvetlere de uygun olduğunu görebilirsiniz.😊
annesinin_beybisi bsnrd yani kuvet fileden daha ucuz 😀 bence buna 98 lira vermek eger zengin degilsen gereksiz daha uygun fiyatlisini bulursun😌
bsnrd MerveNur- trndyol da yorumlara bakıyorum artk ölçüp bitane almam lazm doğum yaklasti vakit kalmadı 😁
merakliblog bsnrd trendyolda sevi bebe küvet filesi yazınca çıkar benim katlanır küvete oldu balıklı resimleri var 20-30 tl bişeydi
MerveNur- bsnrd evet bizim de öyle kaldı resmen çocuk doğdu doğacak. Sevi bebe aldık küçük geldi civildekilri denedik ordaki büyük küvetlere bile yetişmedi. Geçen bimde file ile küvet kalmıştı sorduk fileyi alsak diye ayrı satmayız dediler kalakaldık😂
bsnrd merakliblog tesekkr edrm hepsinin yorumlarına bakıp birini secicem ins bizim ki katlanmiyo da a101den almıştım. Hiç file derdi olacağı aklma gelmedi
MerveNur- bsnrd aynen öyle yap ama saydıklarımı boşuna bakma özellikle sevi bebe balıklı olan küçük grliyo 😂😂
melikeguneyozalp annehzl Ben denedim oldu, yorumlardaki fotoğraflara bakarsanız deneyenlerin de fotoğraflarını görebilirsiniz.🌸