umayben Ebruli1903 kan vermediniz mi bir de testin markasıyla alakalı olabilir belki ya da az mı idrar damlatıyorsunuz 🤷🏼♀️
MinnieMouse Ebruli1903 hayirli olsun. Silik cikmasi onemli degil. Iki gunde bir kan verip artisi takip et canim. Keseyi bebegi kalp atisini duyana kadar
Sert1110 Ebruli1903 Normal cnm bende betam 25 le öğrendim şuan 11 haftalığız 2 günde 2 kat artması gerekiyor yine kan ver gidip
ada58 Ebruli1903 beta değerinin yüksek olması lazım canım idrar testindeki çizginin koyuluğu beta değeri ile orantılı
ada58 ada58 Ebruli1903 https://www.hizliresim.com/j4vdjf8 beta değiştikçe testteki çizgilerin koyuluğuda değişiyor. testlerin üzerindeki tarihten 1 gün önce kan testi verdim 1 gün sonra testte bu şekilde çıktı, dün regl günümdü test verdim bugün kaset test yaptım. ona göre incelersiniz.testlerin üzerindeki tarih idrar testi günü
ada58 Ebruli1903 dediğim gibi beta hcg nin kanda belirli bir seviyede olması gerekiyor çizginin koyulaşması için. seninki de çok yeni 2 günde bir ortalama 2 kat artıyorsa sağlıklı ilerliyor demektir, onu takip etmelisin şuan
annesinin_beybisi Ebruli1903 beta 25 yani tabiki silik çıkıcak henüz çok düşük 😀 benim 182 benim de silik