Bebiscann Durubebegim ilk benimkide öyleydi kuzum doğum kolaymı göğüsler bile strese giriyor gelir yakında beslenmene ve sıvı alımına dikkat et sütün çoğalır bide bol bol dinlen stresten uzak dur
yigitegenin_annesi1 Miranmiray 😂😂hah ücretli çalişiyrouz artık 🙃 @Azizinannesi2 bu işte para var gıı gel
iki_tospik_annesii yigitegenin_annesi1 Tam siz bana dua edin ne isterseniz yaparım 😀😂😂 @Azizinannesi2
Azizinannesi2 Miranmiray Buranın artık kısmet anasiyim 😂😂 Allah’ım sen @Miranmiray Kulunun sağlıkla huzurla ağrısız sancısız kesisiz sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah yeni yılin ilk gün bebeği olur inşallah sağlıkla huzurla gelsin inşallah 🤲🤲🙏🙏😍😍😍
Durubebegim Azizinannesi2 yok ama kısmet ana diye söyledik ben senin reklamı yapar herkese duyururum😃 kaynana elti görümce def etme duası200₺) Aldatan eş 250₺) Doğuramayanlar300₺)gel vatandaş gel itinayla iki günü bulmaz kabul olur😂😂
SutlacimiYedimmiBen Durubebegim masallh allh kismet ederde tekrar hamile kalirsam insllh bnde dikissiz dogum yaparim 3.dogumumu😁😃
Durubebegim SutlacimiYedimmiBen yaparsın yaparsın ben yalvarıyordum dikiş yapmayın lütfen diye😂 doktorum manyak karı yaaa dedi millet yalvarıyor lütfen dikin beni diyo bu da dikmeyin diye yalvarıyor😜
Aag06 Durubebegim rn son elimde telefon burda dolaniyorum yorumunu gordum ahahahh dedim tık yok galiba yine 😂😂😂ay iyi masallah nasil bebis sen nasilsin🥰